Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Győri Városháza

Győr
További információ
Győr városának egyik legjelentősebb épülete, a Városháza neobarokk stílusban épült, 59 méter magas főtoronnyal, a főhomlokzaton kiugró két kisebb toronnyal rendelkező műemlék épület, a város szimbóluma.
 

Nekik ajánljuk: Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1 óránál kevesebb

Fedett


A Városháza főhomlokzatán Győr kőből faragott barokk címere látható. Az épületben több mint 200 helyiség található. Az aulában láthatók a Győrt szabad királyi várossá emelő V. István király, valamint Bisinger József carrarai fehér márványból készült szobrai.
 

11 és 17 órakor egy zenélő szerkezetből Reményi Attila győri zeneszerző harangjátékát hallhatjuk. 
 

A Városháza impozáns díszterme és tornya előzetes bejelentkezéssel látogatható. A bejelentkezés a [email protected] e-mail címen lehetséges. 


Közeli fürdő

A győri élményfürdő magas színvonalon elégíti ki a fürdőzés, gyógyászat vagy szaunázás és rekreáció céljából érkező fürdőzők igényeit. A fürdőben kilenc szabadtéri és beltéri medence, két csúszda, gyermekpancsoló és egy fedett játszóház, illetve játszósarok is üzemel. A szaunavilág öt különböző hőmérsékletű és aromájú finn szaunával, gőzkabinnal, két infra- és egy levendulakabinnal, jakuzzival és sóbarlanggal várja a relaxálni vágyókat. 2023-ig a fürdő felújítás miatt ZÁRVA.