Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Kiskun Múzeum

Kiskunfélegyháza
További információ
Kiskunfélegyházán, az egykori Kiskun Kapitányság székházában kapott helyet a Kiskun Múzeum, régészeti, néprajzi és képzőművészeti kiállításokkal.
A múzeum állandó kiállításai: Kiskunfélegyháza évszázadai, Holló László és Szántó Piroska festményei, Morell Mihály szobrai, Árpád kori hétköznapok, A vallási élet emlékei a Kiskunságban.
Az egykori börtön épületében, ahol a betyárvilág hajdan rettegett alakjai raboskodtak, ma börtönmúzeum tekinthető meg. A börtönudvaron felállított 1860-ban épült szélmalom szintén érdekes látnivaló.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Kiskunfélegyháza látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Móra Ferenc Emlékház
Móra Ferenc szülőháza a 19. század közepén készült nádtetős épület Kiskunfélegyházán. Itt kapott helyet a Móra Ferenc Emlékház. 
Részletek

Csongrádi Kónya-szék
A 456 hektáros csongrádi Kónya-szék különleges természetmegőrzési terület löszös, homokkal fedett hordalékkúp síksággal, a lankás hátak között időszakosan vízzel borított szikes laposokkal.
Részletek

Művelődési Központ és Városi Galéria
A csongrádi Városi Galériában havonta nyílnak időszaki kiállítások hazai és külföldi kortárs művészeti alkotásokból, kiemelten preferálva a pályakezdő fiatalokat.
Részletek

Zwack Kecskeméti Pálinkamanufaktúra
Kecskeméten nagy hagyománya van a barackpálinka főzésnek, melynek egy kiállítással és gyárlátogatási élménnyel állít emléket a zwack Kecskeméti Pálinkamanufaktúra.
Részletek

Tudomány és Technika Háza (egykori zsinagóga)
A mai Tudomány és Technika Házának otthont adó zsinagógát a kecskeméti zsidó felekezet építtette 1864 és 1868 között.
Részletek