Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Lámpás Étterem és Galéria

Zsámbék
További információ

A kitűnő konyhájáról ismert Lámpás Étterem és Galéria hangulata meghitt és rusztikus, a falakat díszítő régiségek pedig egyedülálló bájt kölcsönöznek a helynek.

 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Fedett + Szabadtéri


Az étterem belső két termében 30-30 fő fér el kényelmesen. A tavasztól őszig nyitva tartó fedett kerthelyiség további 30-40 fő részére nyújt felüdülést. A ház belső és külső falait díszítő régiségek, a kockásterítős asztalok igazi békebeli hangulatot árasztanak. A kínálatot búbos kemencében sült ételek színesítik.

 

Az étterem galériaként is működik, időszaki képzőművészeti kiállításoknak ad helyet. A különteremben, melynek falát kortárs magyar művészek munkái díszítik, csapatépítő tréningek, üzleti megbeszélések lebonyolítására, családi ünnepek megrendezésére is alkalmas. Az étteremhez saját parkoló tartozik.

 

A Lámpás Étterem és Fogadó ideális választás azok számára, akik autentikus magyar konyhát, rusztikus hangulatot és kedves vendégszeretetet keresnek. Az étterem kiválóan alkalmas családi összejövetelek, céges rendezvények és egyéb események lebonyolítására is.

 

Megközelítés 

A Lámpás Étterem és Fogadó Zsámbék településén található, a Magyar utca 29. szám alatt, Budapesttől 27 km-re északra. 

 

Közeli fürdők 

A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges hangulatú fürdőzést ígér az étteremtől nagyjából 30 percnyi autóútra található Rudas fürdőben. A Rudasban gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő, szauna és uszoda várja a vendégeket. A szomszédságában található Gellért fürdő Budapest egyik legkülönlegesebb műemlékfürdője. Az öt beltéri termálmedence mellett két merülőmedence várja fürdőzőket, a sportolni vágyók pedig egy úszómedencében csillapíthatják a mozgás iránti igényüket. A szabadban egy hullám és egy termálmedencében lehet mártózni. Emellett egy gőzkabin, egy finn szauna, és egy hőlégkamra biztosítja a felmelegedést. 

 

Az étteremtől szintén körülbelül fél órányi autóútra megközelíthető a tatabányai fürdő. A Gyémánt Fürdő háromemeletes fedett élményfürdője egész évben üzemel. A strandon a hatalmas parkkal körülvett nyitott medencék mellett óriáscsúszdák is várják a vendégeket. Beltéren nyolc, a nyári időszakban üzemelő strandon öt, míg a téliesíthető uszodában két fürdőmedence szolgálja a vízi kikapcsolódás szerelmeseit. A számos élményelemet, fekvő- és ülőfelületet kínáló élménymedence a kedvenc a tatabányai fürdőben, a sodrófolyóval, masszázs- és pezsgőfürdővel rendelkezdő kiúszós élménymedencében pedig óriáskivetítőn figyelhetjük a sportközvetítéseket. Egyenként több mint 30 méteres beltéri csúszdán csúszhatunk, de a kicsik és a nagyobb gyerekek is találnak nekik való medencét. A jacuzziban feltöltődhetünk, az ülőfürdő pedig tökéletes környezet a zavartalan pihenéshez. A szaunavilágban finn szauna, infra-, gőz- és aromakabin nyújt felüdülést, valamint masszázzsal és vízágyas pihenőszobájával segítik a testi-lelki megújulást. A Gyémánt fürdőbe kiemelt figyelmet fordítanak a kisgyermekek és szüleik gondtalan kikapcsolódására.