Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Látogatóközpont - Győr

Győr
További információ
A Látogatóközpont egy komplex szolgáltatóház, amely interaktív kiállítótérrel, rendezvényjegyekkel várja a látogatókat a győri sétálóutcában. 
 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Fedett


Az első emeleten található a Tourinform Győr, ahol hasznos kiadványokkal, naprakész információkkal fogadják az érdeklődőket. Az irodában vásárolhatóak belépőjegyek koncertekre, színházi előadásokra, fesztiválokra, kiállításokra, sporteseményekre, valamint egyéb rendezvényekre is. 

 

A Látogatóközpontban csomagmegőrző is található, valamint egy 30 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, mely sajtótájékoztatók, könyvbemutatók és egyéb programok ideális helyszíne. 

 

A földszinti ajándéküzletben vásárolhatunk Győrre és környékére jellemző ajándéktárgyakat, valamint a régió és az ország jellegzetes termékeit. 

 

A Látogatóközpont Győrben, a Baross Gábor út 21. szám alatt található. 

 

 

Közeli fürdő

győri élményfürdő magas színvonalon elégíti ki a fürdőzés, gyógyászat vagy szaunázás és rekreáció céljából érkező fürdőzők igényeit. A fürdőben kilenc szabadtéri és beltéri medence, két csúszda, gyermekpancsoló és egy fedett játszóház, illetve játszósarok is üzemel. A szaunavilág öt különböző hőmérsékletű és aromájú finn szaunával, gőzkabinnal, két infra- és egy levendulakabinnal, jakuzzival és sóbarlanggal várja a relaxálni vágyókat. 2023-ig a fürdő felújítás miatt ZÁRVA.