Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Magyar Kóruskastély

Pomáz
További információ

A pomázi Magyar Kóruskastély 2008 óta a hazai zenekultúra egyik helyszíne. A kastély a továbbképzések, kurzusok, edzőtáborok és hangversenyek szervezése mellett más találkozókra is alkalmas épület. 

Nekik ajánljuk: Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Jelleg: Színház, kultúra

Fedett


A kastély kiváló lehetőséget és körülményeket biztosít a magyar és külföldi zenei szakemberek, zenepedagógusok számára. A külföldi kórusok fogadása segíti a külföldi és a hazai együttesek közti kapcsolatteremtést. 
 

A kastély a hazai kórusoknak továbbképzési, gyakorlási, ill. komolyabb megmérettetésekre, versenyekre való felkészülésre kiválóan alkalmas helyszín. A külföldi kórusoknak magyarországi turnéjuk alatt biztosított a szállás és koncertezés, valamint a magyar zenekultúra, oktatás, hagyományok megismerésére is. Az épületben lehetőség van az ének-zenetanítást gyermekek számára népszerűsítő és megszerettető, rendhagyó órák szervezésére. Emellett a kóruskastély remek lehetőség előadások, hangversenyek, kamaraestek, fesztiválok, galériák, kiállítások, zenei játszóházak, alkotótáborok, ifjúsági művészeti táborok megtartására is. 
 

A 17 szobában 50-60 főnyi szálláslehetőség is adott, valamint az étkezési és közösségi helyiségek, a szakmai műhelymunkához 6 db kisebb és közepes méretű terem, illetve a különálló koncert- és előadóterem is megtalálható. 

 

A Teleki-Wattay Kastélyszálló Pomázon, a Templom tér 3. szám alatt található. A helyszínről bővebb információ itt található. 

 

Nézze meg a 360 fokos képeket a Kóruskastélyról!

 

Közelben lévő fürdők 

 

A kastélyszállótól körülbelül 5 km-re találjuk a V8 Uszodát Szentendrén, ahol egész évben várják a fürdőzni vágyókat. Az uszoda épületében wellness részleg, fitnesz szolgáltatások és játszóház is megtalálható, ezáltal minden korosztály számára ideális kikapcsolódást biztosít. A kastélytól 15 perc autózással a Csillaghegyi fürdő is elérhető, ahol uszoda, wellness részleg, gyerekvilág, 2 csúszda és szauna részleg várja a fürdőzőket.