Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Élményfürdő, Uszoda
Árak és információk


A V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont egész évben várja a vendégeket. A szentendrei fürdőkomplexum hatalmas uszodával, wellness részleggel, fitnesz szolgáltatásokkal és játszóházzal minden korosztály számára ideális kikapcsolódást biztosít.
A Szentendrén található uszoda Magyarországon elsőként kapta meg a Magyar Fürdőszövetség ötcsillagos minősítését.

Uszoda, wellness

Az első emeleten lévő uszodaszinten egy lelátóval ellátott, 33,3 méteres, nyolcpályás úszómedence áll a vendégek rendelkezésére. Az uszodában tanfolyamokat, sportrendezvényeket és versenyeket is rendeznek.
A wellness részlegen szauna sziget, gőzkabin, sószoba és jégbarlang vehető igénybe. A fürdőben tematikus éjszakai wellness programokat tartanak, amelyeknek keretében a wellness medencében és a jakuzziban fürdőzők megismerkedhetnek az aktuális téma ízeivel, képeivel, kevéssé ismert történetével, múltjával.
A masszázs szobákban svédmasszázs, frissítő masszázs, cellulit (fogyasztó) masszázs, aromarelax, gyógymasszázs, thai masszázs, shiatsu masszázs várja a vendégeket.

Fitnesz, gyógyászat, wellness

Az épületben fitnesz részleg is található, ahol a legkorszerűbb kardio és erőgépek, valamint profi személyi edzők állnak a sportolni vágyók rendelkezésére. Az aerobic teremben hot iron, alakformáló, body art, body ball, fight/ fittbox, kangoo, spinning, step, full kondi, csoportos köredzés és pilates órák várják a vendégeket.
A V-MED Orvos Centrumban szakemberek segítenek felmérni a gyógyulni vágyók egészségi állapotát, szükség esetén személyre szabott beavatkozásokra is van lehetőség. A Look Your Best Stúdióban az izmosodás, a súlycsökkentés, az erőnlét- és állóképesség növelése, a látványos formálódás és a szép bőr gyorsan és hatákonyan érhető el.

Játszóház

A szabadidőközpontban a gyermekekről sem feledkeznek meg. A napköziként működő Vízipók Játszóházban úszni és sportolni is lehet. Az 1-5 éves gyerekeket szakképzett óvoda pedagógusok várják. A játszóház szülinapi, névnapi gyerekrendezvény szervezését és lebonyolítását is vállalja. Egyéni megbeszélés szerint medencés parti rendezésére is van lehetőség.
 

Nézze meg a V-8 Vizes Nyolcas Uszodáról készült videót!

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében