Aktuális akciók
Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek

Orosházi horgásztavak

Orosháza-Gyopárosfürdő
További információ
Békés megye, ezen belül Orosháza valóságos paradicsom a horgászsport kedvelőinek, de azok is elégedetten ülhetnek horgászszékeiken, akik hobbicéllal dobják be botjaikat a vízbe. 
Az Orosházán lévő horgásztavak valóságos mennyországot jelentenek a horgászat szerelmeseinek, akár hobbi, akár sport szintjén űzik ezt a tevékenységet. A rajongók több alternatíva közül választhatnak: a gyopárosi Déli-tavon például napkeltétől napnyugtáig hódolhatnak a szenvedélyüknek, míg az Új homokbánya elsősorban a bojlis horgászoknak ideális. A Homokbánya-tavon ponty, csuka, süllő mellett keszegfélék és sügér is akadhat a vállalkozó szelleműek horgára, a Téglagyári-tavak nagyhalas vizében pedig a sporthorgászat is teret kaphat. Mindez olyan családi program is lehet, amelyen a gyerekek sem fognak unatkozni, mert a környéken lévő játszótéren levezethetik az energiáikat.

Nézze meg az Orosházi horgásztavakról készült utcaképet! 

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

 

Tekintse meg az Orosházi horgásztavakról készült videót is!

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Orosháza-Gyopárosfürdő látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...

A legjobb elérhető szállások Gyopárosfürdőn és Orosházán

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...MegnézemKözeli látnivalók
Gellértegyházi Történelmi Szabadidős Emlékpark
A Táncsics Gimnázium előtti téren található a Történelmi Emlékpark, Szervátiusz Tibor alkotása, mely Orosháza alapításának 250. évfordulójára készült el. 
Részletek

Rágyánszki Arborétum
Az id. Rágyánszki János kertész által 1952-ben alapított orosházi Rágyánszki Arborétumban több mint 2000 növényfaj 6000 változata található.
Részletek

Orosházi Evangélikus Templom
Orosháza központjában áll a város egyetlen műemléke, a késő barokk Evangélikus Templom.
Részletek

Szántó Kovács János Területi Múzeum
A Szántó Kovács János Területi Múzeum állandó tárlata Orosháza és környéke történeti-néprajzi vonatkozásait mutatja be az őskori civilizációktól a huszadik századig.
Részletek

Kútmúzeum
Az ország egyetlen kútmúzeumát egy 1930-ban épült, használaton kívüli víztoronyban és kertjében rendezték be Orosházán. 
Részletek

Programajánló