Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Óvárosi Kávéház és Étterem

Mosonmagyaróvár
További információ

Az Óvárosi Kávéház és Étterem finom ételekkel, italokkal és különleges kávékínálattal várja vendégeit. 

 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Fedett


Az étterem 40 fő befogadására alkalmas, így kisebb családi, baráti és céges összejövetelek lebonyolítására is alkalmas. 

 

Családi rendezvények

A különleges hangulatú étteremben a család minden tagja kellemesen érezheti magát, akár születésnap, akár más családi alkalomról van szó. A kicsiket egészséges, ugyanakkor ízletes gyerekmenü, finom sütemények és fagylaltok várják, míg a család felnőtt tagjait kulináris élvezetekkel, különleges borokkal és italokkal kényeztetik. 

 

Esküvő

Az étterem az elegáns beltéri és szabadtéri helyszínnek köszönhetően kiválóan alkalmas esküvők lebonyolítására. A harmonikus és ízletes menük, lenyűgöző kiszolgálás, a szertartás helyszínéül választható hangulatos belső udvar mind-mind tökéletes választás a nagy napra. Az esküvő után az ifjú párt villásreggelivel várják. A helyszín 40 fő befogadására alkalmas.

 

Megközelítés

Az Óvárosi Kávéház & Étterem Mosonmagyaróvár városában, a Jókai utca, Barokk udvarben található.

 

Járja be a kávéházat egy virtuális túrán!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

 

 

A kávéház 2019-ben végleg bezárt.


 

Közeli fürdők

A mosonmagyaróvári fürdőben többféle nyitott és fedett medence, szauna és gyógykezelési részleg várja a vendégeket. A gyógyfürdő egész évben látogatható, tíz különböző méretű és hőfokú medencéjében minden korosztály megtalálhatja számítását.  Nyitott medencéiben télen is bátran fürdőzhetünk. A fürdőben található szaunavilágban egy nedves és száraz szauna, gőzbakin és merülőmedence segít a wellness élmények fokozásában, a szellemi és testi felfrissülésben, megújulásban. 
A lipóti fürdő autóval 20 perc alatt megközelíthető. Az élményfürdő strand-, úszó- és termálmedencékkel, csúszdákkal, élményelemekkel és zöld területtel várja a látogatókat. A tíz hektáron elhelyezkedő termálfürdőt 2002-ben újították fel, az ország egyik legmodernebb fürdőjeként tartják számon.