Quantcast

Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Óvárosi Kávéház és Étterem

Mosonmagyaróvár
További információ

Az Óvárosi Kávéház és Étterem finom ételekkel, italokkal és különleges kávékínálattal várja vendégeit. 

 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Fedett


Az étterem 40 fő befogadására alkalmas, így kisebb családi, baráti és céges összejövetelek lebonyolítására is alkalmas. 

 

Családi rendezvények

A különleges hangulatú étteremben a család minden tagja kellemesen érezheti magát, akár születésnap, akár más családi alkalomról van szó. A kicsiket egészséges, ugyanakkor ízletes gyerekmenü, finom sütemények és fagylaltok várják, míg a család felnőtt tagjait kulináris élvezetekkel, különleges borokkal és italokkal kényeztetik. 

 

Esküvő

Az étterem az elegáns beltéri és szabadtéri helyszínnek köszönhetően kiválóan alkalmas esküvők lebonyolítására. A harmonikus és ízletes menük, lenyűgöző kiszolgálás, a szertartás helyszínéül választható hangulatos belső udvar mind-mind tökéletes választás a nagy napra. Az esküvő után az ifjú párt villásreggelivel várják. A helyszín 40 fő befogadására alkalmas.

 

Megközelítés

Az Óvárosi Kávéház & Étterem Mosonmagyaróvár városában, a Jókai utca, Barokk udvarben található.

 

Járja be a kávéházat egy virtuális túrán!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

 

 

A kávéház 2019-ben végleg bezárt.


 

Közeli fürdők

A mosonmagyaróvári fürdőben többféle nyitott és fedett medence, szauna és gyógykezelési részleg várja a vendégeket. A gyógyfürdő egész évben látogatható, tíz különböző méretű és hőfokú medencéjében minden korosztály megtalálhatja számítását.  Nyitott medencéiben télen is bátran fürdőzhetünk. A fürdőben található szaunavilágban egy nedves és száraz szauna, gőzbakin és merülőmedence segít a wellness élmények fokozásában, a szellemi és testi felfrissülésben, megújulásban. 
A lipóti fürdő autóval 20 perc alatt megközelíthető. Az élményfürdő strand-, úszó- és termálmedencékkel, csúszdákkal, élményelemekkel és zöld területtel várja a látogatókat. A tíz hektáron elhelyezkedő termálfürdőt 2002-ben újították fel, az ország egyik legmodernebb fürdőjeként tartják számon.