Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Rioter Games Élmény- és Kalandpark

Győr
További információ
A Rioter Games Élmény- és Kalandpark igazán izgalmas kalandokat és élményeket tartogat a látogatóknak. Az aktív pihenésre vágyók egy kalandos és felejthetetlen napot tölthetnek itt!

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 2000 - 3000

Jelleg: Kaland

Fedett + Szabadtéri


A park 2013 óta fogadja a látogatókat számos élményelemmel és szórakozási lehetőséggel. 

Játékok 

Paintball

Igazi dzsungel harcos módjára nyerhetik  meg a játékot, akik kipróbálják a terep hangulatú paintball pályát. Kiváló lehetőség csapatépítésre, legénybúcsúra, de baráti társasággal is garantált az élmény!

 

Kaptár (beltéri lézerharc pálya Győrben)

A legtechnikásabb pálya, ahol a győzelemhez elengedhetetlen az együttműködés és a jó kommunikáció. A pályának több bejárata, pincéje, alagsora és udvara van. Mivel beltéri pálya, így a hideg téli és az esős napokon is ideális választás.

 

Buborékfoci kitelepüléssel

A játékhoz szükséges egy minimum 5x5 méteres sík terep (kb. kosárlabda pálya méret) és már indulhat is a szórakozás! A szükséges felszerelés kiszállítással megoldott. 

 

Püspökerdő (győri, erdei lézerharc pálya)

Igazi adrenalinbomba! Az erdőben lopakodva kell megtalálni az ellenség táborát, miközben a talpunk alatt faágak reccsennek. 

 

Virtuális Valóság kitelepüléssel

Családi, baráti vagy céges rendezvényhez egyaránt ideális választás. 

Ultimate Booster: A vidámpark élményét kelti, ahogy 200 m magasra emelkedünk, majd jön a forgás, pörgés, zuhanás. A szédületes élmény garantált! A végén extra meglepetés!
DreadEye: A horror kedvelőinek egészen új fajta borzongásban lehet részük. 
Leap Motion Blocks: Kockát egymásra pakolása a gravitáció és a fizika figyelembevételével vagy éppen nélkülük. 

 

Az adrenalin szerelmesei 50 akadályos kötélpályán tesztelhetik le bátorságukat. Kipróbálható a trükkös szemüveg, célba lövés és még számos élményelem. A park területén lehetőség van szülinapok, csapatépítő tréningek és osztálykirándulások lebonyolítására.

 

 

Tekintse meg a Kalanparkról készült videót! 

 

 

Közeli fürdő

győri élményfürdő magas színvonalon elégíti ki a fürdőzés, gyógyászat vagy szaunázás és rekreáció céljából érkező fürdőzők igényeit. A fürdőben kilenc szabadtéri és beltéri medence, két csúszda, gyermekpancsoló és egy fedett játszóház, illetve játszósarok is üzemel. A szaunavilág öt különböző hőmérsékletű és aromájú finn szaunával, gőzkabinnal, két infra- és egy levendulakabinnal, jakuzzival és sóbarlanggal várja a relaxálni vágyókat. 2023-ig a fürdő felújítás miatt ZÁRVA.