Aktuális akciók
Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek

Történelmi Témapark

Szombathely
További információ
A szombathelyi Történelmi Témapark építményei és eszközei az antik természettudományokat hozzák megfogható, kipróbálható közelségbe.
Az interaktív kiállításokon ugyanis kézbe vehetjük és kipróbálhatjuk a különböző tárgyakat és az őseink által alkalmazott technikai vívmányokat, anyagokat. Néhány évvel ezelőtt két új létesítménye került átadásra: a római konyha és a limes őrtorony. Az itt tett látogatás alkalmával megismerkedhetünk többek között a kovácsműhely tárgyaival, a fémöntéssel, a faművességgel, valamint betekintést nyerhetünk a fazekasság rejtelmeibe. A témapark nemcsak az itt tapasztalható élményekkel, hanem a megjelenésével is lenyűgöz, érdemes megnézni a díszmedencét, amelyet fűszer-és növénykert, illetve lilaakácok ölelnek körül.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Szombathely látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Iseum
Az Isis istennő tiszteletére épült szentély, az Iseum a legismertebb ókori építészeti emlék Szombathelyen. 
Részletek

Szombathelyi Képtár
A Szombathelyi Képtárban elsősorban kortárs magyar művészek alkotásait lehet megtekinteni.
Részletek

Püspöki Palota és a Sala Terrena kiállítás
Szombathely legszebb késő-barokk palotája a Püspöki Palota, melynek földszintjén látogatható a Szombathelyi Egyházmegyei Múzeum és Kincstár.
Részletek

Savaria Múzeum
A Savaria Múzeum Szombathely legnagyobb múlttal rendelkező múzeuma.
Részletek

Járdányi Paulovics István Romkert
Savaria maradványainak legnagyobb egybefüggő részletét a szombathelyi Járdányi Paulovics István Romkert tárja a látogatók elé. 
Részletek

Programajánló