Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Zalaegerszegi TV-torony

Zalaegerszeg
További információ
Zalaegerszeg Bazita városrészében, az Alsóerdő felett áll a hatalmas TV-torony, amely nemcsak népszerű kirándulóhely, hanem a megyeszékhely egyik szimbóluma is. 
 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 500

Jelleg: Aktív időtöltés, Természeti látnivaló

Fedett + Szabadtéri


Az 53 méteres magasságban körpanorámás presszó működik. A kilátóból páratlan szépségű panoráma tárul elénk, tiszta időben a Ság és a Somló tanúhegyén túl az Alpok vonulatáig is elláthatunk.
 

A zalaegerszegi TV-torony egyike annak a három TV-toronynak, amely szabadon látogatható Magyarországon. Bővebb információ ide kattintva érhető el. 

 

Tekintse meg a toronyról készült videót!

 

 

Közeli fürdők 

A Zalaegerszegi Termálfürdőben értékes ásványokban gazdag termálvíz, felejthetetlen fényterápiás fürdőzés és pollenmentes levegő várja a vendégeket. A termálfürdő egyik különlegessége, hogy egy korszerű légkezelő rendszernek köszönhetően pollenmentes levegő kerül a fürdőtérbe, így az allergiában szenvedők számára is biztosított a zavartalan fürdőzés. A termálfürdő egyedülálló, üvegkupolás szerkezete mind nappal, mind éjjel nem mindennapi látványt kínál. A fürdőcsarnok összesen öt felnőtt és három gyermekmedencével várja a fürdőzőket. A gyermekvárban kialakított medencék szivárványcsúszdával, három különböző mélységű melegvizes medencével és vízi játékokkal várják a gyerekeket, babákat. Jelenleg egy beltéri és egy kültéri finn szauna, valamint egy merülő dézsa található a termálfürdő területén. 

 

Zalaegerszeg aquaparkja, az AquaCity több mint 6000 m² vízfelülettel és tíz óriáscsúszdával várja a vízi élmények szerelmeseit a strandszezonban.