Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Advent Szentendrén 2023

Szentendre
Hely2000, Szentendre


Advent Szentendrén
Szentendre történelmi belvárosa ünnepi díszbe öltözik az adventtől vízkeresztig tartó időszakban. Adventi vásár a Dumtsa Jenő utcában, szabad- és beltéri rendezvények, változatos művészeti és kulturális programok és kiállítások várják a látogatókat. A négy adventi vasárnapon a város lakói már hagyományosan gyertyát gyújtanak a Fő téri kereszt körül elhelyezett hatalmas adventi koszorún.

Szentendre ikonikus helyszíne, a Fő tér ünnepi díszbe öltözik: a hatalmas városi karácsonyfa mellett az adventi koszorú, a betlehemi istálló és világító hógömbök is helyet kapnak.

 

Közeli fürdők

A szentendrei fürdő egész évben várja a vendégeket. A fürdőkomplexum hatalmas uszodával, wellness részleggel, fitnesz szolgáltatásokkal és játszóházzal minden korosztály számára ideális kikapcsolódást biztosít. Ha kicsit utaznánk is, akkor érdemes felkeresni a körülbelül 20 percnyi autóútra található Csillaghegyi fürdő vagy az Aquaworld valamelyikét. A Csillaghegyi fürdő 11 medencés fedett fürdővel bővült 2018 őszén. Budapest új fürdőjében az uszoda, wellness részleg, gyerekvilág, 2 csúszda és szauna részleg várja a fürdőzni vágyókat. Az Aquaworldbe látogató vendégek különleges élményekben részesülnek, ahol a termálvíz nyugtató, de egyben szórakoztató funkcióját használják arra, hogy kikapcsolódást és aktív időtöltés biztosítsanak a család minden tagja számára. A vízi kikapcsolódás élményét 15 medencével, a teljes komplexumban pedig összesen 19 medence várja a vendégeket, összesen 4 000 m2-es vízfelületen télen és nyáron. 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2022. november 27. - 2023. január 06.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Szentendre
Látnivalók