Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Advent Szentendrén 2024

Szentendre 2023. december 02. - 2024. január 07.
Hely2000, Szentendre


Advent Szentendrén
Szentendre történelmi belvárosa ünnepi díszbe öltözik az adventtől vízkeresztig tartó időszakban. Adventi vásár a Dumtsa Jenő utcában, szabad- és beltéri rendezvények, változatos művészeti és kulturális programok és kiállítások várják a látogatókat. A négy adventi vasárnapon a város lakói már hagyományosan gyertyát gyújtanak a Fő téri kereszt körül elhelyezett hatalmas adventi koszorún.

Szentendre ikonikus helyszíne, a Fő tér ünnepi díszbe öltözik: a hatalmas városi karácsonyfa mellett az adventi koszorú, a betlehemi istálló és világító hógömbök is helyet kapnak.

 

Közeli fürdők

A szentendrei fürdő egész évben várja a vendégeket. A fürdőkomplexum hatalmas uszodával, wellness részleggel, fitnesz szolgáltatásokkal és játszóházzal minden korosztály számára ideális kikapcsolódást biztosít. Ha kicsit utaznánk is, akkor érdemes felkeresni a körülbelül 20 percnyi autóútra található Csillaghegyi fürdő vagy az Aquaworld valamelyikét. A Csillaghegyi fürdő 11 medencés fedett fürdővel bővült 2018 őszén. Budapest új fürdőjében az uszoda, wellness részleg, gyerekvilág, 2 csúszda és szauna részleg várja a fürdőzni vágyókat. Az Aquaworldbe látogató vendégek különleges élményekben részesülnek, ahol a termálvíz nyugtató, de egyben szórakoztató funkcióját használják arra, hogy kikapcsolódást és aktív időtöltés biztosítsanak a család minden tagja számára. A vízi kikapcsolódás élményét 15 medencével, a teljes komplexumban pedig összesen 19 medence várja a vendégeket, összesen 4 000 m2-es vízfelületen télen és nyáron. 

2024. évi program

A részletes programokat ide kattintva tekintheti meg. 

 

 

 Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Szentendre
Látnivalók