Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Bogart Fesztivál Alsóbogát

Kaposvár

Bogart Fesztivál Alsóbogát

A Bogart minden korosztály számára szórakozást kínáló, családbarát, hagyományokat őrző és teremtő, kulturális értékeket megjelenítő, összművészeti fesztivál. 

Az első BogArt Fesztivált 2019-ben rendezték meg Alsóbogáton, a Villabogart Festetics-Inkey Kastélyparkban. A rendezvény célja, hogy színvonalas előadásokkal és izgalmas koncertekkel csábítson minél több látogatót e kis faluba. 

A szórakozás mellett a gasztronómiai finomságok és a különböző, a Festetics-kastély festményeiből és szobraiból álló kiállítások is feltűnnek a kultúra kedvelőinek. A 3 napos rendezvény alatt sokak által ismert előadók koncerteznek majd, a gyermekeket pedig néptánc együttesek és gyerek zenekarok szórakoztatják.

 

 

Tekintse meg a II. Bogart Fesztivál videóját! 

 

 

Fürdőajánló 

Alsóbogáttól 20 percnyi autóútra található a kaposvári fürdő, amely sokoldalú élményfürdőzéssel, frissítő szaunavilággal, komplex gyógyászati, magas színvonalú uszodai- és strandszolgáltatással várja a fürdőzőket.

 

A dombóvári fürdő Alsóbogáttól nagyjából 50 km-re található. A Gunaras Fürdő nyitott- és fedett medencéi, szaunái, csúszdái és szabadtéri sportolási lehetőségei több korosztály számára is kiváló kikapcsolódási lehetőségeket biztosítanak, legyen szó strandolásról vagy gyógyfürdőzésről.

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Bogart Fesztivál Alsóbogát: október 20.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.


Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Kaposvár
Látnivalók