Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Budapest Töklámpás Fesztivál 2023

Budapest
HelyBudapest, Hősök tere


Budapest Töklámpás Fesztivál
Egy vidám és szórakoztató jótékonysági esemény a Hősök Terén a Halloween jegyében, amely egyben varázslatos látványt is nyújt. 
Először 2009-ben népesítették be a halloweeni töklámpások a Hősök terét, ahol bárki letehette az otthon elkészített töklámpását, amik két órán keresztül díszítették a teret. Sokan komolyan vették az ünnepet, jó pár családot lehetett látni jelmezben, a kisebbek pedig boldogan, kifestett arccal szaladgáltak a töklámpások között és fedezték fel egymás után az alkotásokat.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. október 21.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók