Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Budapest Töklámpás Fesztivál

Budapest
HelyBudapest, Hősök tere


Budapest Töklámpás Fesztivál
Egy vidám és szórakoztató jótékonysági esemény a Hősök Terén a Halloween jegyében, amely egyben varázslatos látványt is nyújt. 
Először 2009-ben népesítették be a halloweeni töklámpások a Hősök terét, ahol bárki letehette az otthon elkészített töklámpását, amik két órán keresztül díszítették a teret. Sokan komolyan vették az ünnepet, jó pár családot lehetett látni jelmezben, a kisebbek pedig boldogan, kifestett arccal szaladgáltak a töklámpások között és fedezték fel egymás után az alkotásokat.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Budapest Töklámpás Fesztivál: október 19.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók