Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Budapesti Tavaszi Fesztivál 2023

Budapest
HelyBudapest


Budapesti Tavaszi Fesztivál
A Budapesti Tavaszi Fesztivál változatos összművészeti műsorral várja az érdeklődőket. A színes kínálat része komolyzene, opera, jazz és könnyűzene, világzene, tánc, újcirkusz, színház és képzőművészeti program is.

A 40 éves presztízsű programsorozat nívójához hűen válogattak az utóbbi évek kínálatából és járványbiztos produkciókból, a megváltozott környezethez idomulva, mégis folytatva a hagyományt. Így  virtuálisan segítenek mindenkit koncertekhez és előadásokhoz, amely az otthon biztonságában is szívet melengető képet prezentál 40 év történetéből.
 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. április 28. - 2023. május 14.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók