Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Budapesti Tavaszi Fesztivál

Budapest
HelyBudapest


Budapesti Tavaszi Fesztivál
A Budapesti Tavaszi Fesztivál változatos összművészeti műsorral várja az érdeklődőket. A színes kínálat része komolyzene, opera, jazz és könnyűzene, világzene, tánc, újcirkusz, színház és képzőművészeti program is.

A több tízéves presztízsű programsorozat nívójához hűen válogattak az utóbbi évek kínálatából és járványbiztos produkciókból, a megváltozott környezethez idomulva, mégis folytatva a hagyományt. Így  virtuálisan segítenek mindenkit koncertekhez és előadásokhoz, amely az otthon biztonságában is szívet melengető képet prezentál 40 év történetéből.
 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Budapesti Tavaszi Fesztivál: április 17.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2025. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók