Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Budapesti Tavaszi Fesztivál 2023

Budapest 2023. április 20. - 2023. május 02.
HelyBudapest


Budapesti Tavaszi Fesztivál
A Budapesti Tavaszi Fesztivál változatos összművészeti műsorral várja az érdeklődőket. A színes kínálat része komolyzene, opera, jazz és könnyűzene, világzene, tánc, újcirkusz, színház és képzőművészeti program is.

A több tízéves presztízsű programsorozat nívójához hűen válogattak az utóbbi évek kínálatából és járványbiztos produkciókból, a megváltozott környezethez idomulva, mégis folytatva a hagyományt. Így  virtuálisan segítenek mindenkit koncertekhez és előadásokhoz, amely az otthon biztonságában is szívet melengető képet prezentál 40 év történetéből.
 

2023. évi program

A 43. Budapesti Tavaszi Fesztivál április 20. és május 2. között közel 30 helyszínen több mint 50 eseményt kínál Budapest lakói és látogatói számára.

Programkínálata idén is a városi sokszínűség, nyitottság és megújulás jegyében invitál kikapcsolódásra, szórakozásra, elmélyülésre, gondolkodásra, kapcsolódásra! Legyen együtt a város!Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók