Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Eger Rally

Eger

Eger Rally

Júliusban az Eger Rallyn méri össze a tudását a HUMDA Országos Rally Bajnokság három kategóriája. 

2023. július 15-17. között Egerben rendezik az ORB2, ORB3 és a Historic bajnokság negyedik fordulóját. Az ORB2 és a Historic számára 10 gyorsasági szerepel a programban, míg az ORB3 számára 7. A mindig népszerű rajt és cél ceremónia sem maradt ki a programból a Dobó téren.

 

Rajt és cél ceremónia a Dobó István téren:

  • Rajt: 2023.07.15., 17:30 (ORB2/Historic), 18:30 (ORB3)
  • Cél: 2023.07.16., 13:12 (ORB3), 14:19 (ORB2/Historic)

 

 

Fürdőajánló

Az egri Török Fürdő különlegessége a felújított műemléki környezet és a meglehetősen ritka, radon tartalmú gyógyvíz. Ez a fürdő vidéken az egyetlen fennmaradt és működő törökfürdő. Eger másik fürdőjében, az Egri Termálfürdőben és a strandon a folyamatos fürdőfejlesztések révén ma modern körülmények között élvezhetik a vendégek a víz gyógyhatását, és élhetik át Eger fürdőkultúrájának több száz éves történetét.

 

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Eger Rally: július 12.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2025. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...