Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Gubacs Fesztivál

Nyergesújfalu
HelyMarót-hegyi Sólyomfészek, Pusztamarót


Gubacs Fesztivál

A Gubacs Fesztivál a Magyar Cserkészszövetség felnőtt korosztályú tagjainak, és a cserkészettel szimpatizáló barátainak fesztiválja.

 

 

Tekintse meg a 2020-as évi Gubacs Fesztivál összefoglaló videóját! 

 

 

Közeli fürdők 

 

A szentendrei fürdőkomplexum egész évben várja a vendégeket. A V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont hatalmas uszodával, wellness részleggel, fitnesz szolgáltatásokkal és játszóházzal minden korosztály számára ideális kikapcsolódást biztosít. 

 

Szentendrétől nagyjából 20 percnyi autóútra található a budapesti Aquaworld, mely egész évben várja a látogatókat. Az élményfürdőben két nagy vízfelületű élménymedence kapott helyet sodrófolyosóval, buzgárokkal és különböző beépített vízalatti fekvő felületekkel. A jakuzzik magasabb hőfokú termálvize a klasszikus ülőfürdőket idézi, biztosítva az izmaink, végtagjaink és szervezetünk regenerálódását, miközben az időszakosan beinduló masszázsfúvókák masszírozzák végtagjainkat. A hullámmedence óránként induló hullámai a tengerpartra kalauzolnak bennünket, és a homokos tengerpart élményét idézik. A fürdőtérben kialakított gyermekbirodalom változatos programot kínál a kis vendégek számára – a totyogóktól a kamaszokig – a gyermekmedencével, csúszdákkal, csobogókkal és száraz játszótérrel.

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Gubacs Fesztivál: augusztus 22.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...