Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

KidExpo Élményhétvége

Budapest
HelyBudapest Sportaréna


KidExpo Élményhétvége

Az év egyik legizgalmasabb családi programjának ígérkezik a KidExpo a Budapest Arénában. 

 

A Budapest Sportaréna óriási élményközponttá alakul át, ahol minden gyerek kiélheti kalandvágyát, csillapíthatja tudásszomját és élőben próbálhatja ki a karácsonyi szezon slágerjátékait is.

 

Beltéri kalandparkkal, sípályával, egy igazi konzol birodalommal, egész napos színpadi műsorral, városépítő játékkal, a Tévé Macival és Süsüvel, jelmezes fotózással, izgalmas kísérletekkel és utazó planetáriummal várják a kicsiket és szüleiket.

 

Az egész napos színpadi műsor mellett minden standon újabb lehetőség adódik a szórakozásra, így a kis tudósok, a sportos atléták és a kreatív géniuszok is találnak kedvükre való elfoglaltságot a színes felhozatalban.

 

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

 

Tekintse meg a korábbi élményhétvégékről készült képeket! 

 

 

Közeli fürdők

Az Arénától autóval 10 perc alatt elérhető a zuglói Paskál fürdő, amely 2016 júliusában fedett fürdő részleggel bővült, így egész évben nyitva tartó termálfürdővé vált. Jelenleg 9 medencével és számos wellness szolgáltatással várja vendégeit. 33 méteres úszómedencéje télen sátorral fedett.  A fürdő különlegessége az aquabár és az egyedülálló geotermikus szauna. 

 

Az ország, sőt Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, az első pesti gyógyfürdő és az egyik legjelentősebb wellness központ a Széchenyi fürdő. A fürdőben 21 nyitott és fedett medence, valamint 10 szauna található. Élménymedencéjében sodrófolyosó, víz alatti pezsegtetés, nyakzuhany és ülőpadokba rejtett, hátat masszírozó vízsugár működik. A hagyományos gyógyszolgáltatások mellett wellness szolgáltatást is tartalmaz a belépőjegyár, mint például szauna és vízi torna. A főváros legmenőbb éjszakai fürdőzése minden szombaton ide csalogatja a fiatalokat. 

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) KidExpo Élményhétvége: november 22.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók