Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Junibor Borünnep

Budapest 2017. szeptember 28. - 2017. október 01.

Junibor Borünnep

Megújult Kedvencek kóstolójával és 4 napos borünneppel vár minden érdeklődőt a DiVino és a JUNIBOR az ország egyik legszebb terén, a Szent István téren. 

 

33 család, 40 borász és az ország majdnem összes borvidéke. Frissek, fiatalok, energikusak, világlátottak. Ők a Junibor Egyesület, akik a DiVinoval karöltve ötödik alkalommal veszik birtokba – ezúttal szeptember végén – a Bazilika előtti Szent István teret.

 

KIÁLLÍTÓK:
- 33 Juniborász saját pulttal
- DiVino Borbár
- Gasztrokiállítók

Bővebb lista később várható!


PROGRAMOK:

Fogadóórák
Minden nap 19:00-21:00 Borász fogadóórák a téren


Programok a VinCE standon:
Szeptember 29. (péntek)
› 17.00–18.00 Természettudatos Juniborok
Szeptember 30. (szombat)
› 17.00–18.00 Mediterrán vörösök (Dél-Balaton, Szekszárd, Villány)
Október 1. (vasárnap)
› 17.00–18.00 Junicsajok nem csajos borai

 

Helyszín: Budapest, Szent István tér

 

 

Fürdők a közelben 

Az ország, sőt Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, az első pesti gyógyfürdő és az egyik legjelentősebb wellness központ a Széchenyi fürdő. A fürdőben 21 nyitott és fedett medence, valamint 10 szauna található. Élménymedencéjében sodrófolyosó, víz alatti pezsegtetés, nyakzuhany és ülőpadokba rejtett, hátat masszírozó vízsugár működik. A hagyományos gyógyszolgáltatások mellett wellness szolgáltatást is tartalmaz a belépőjegyár, mint például szauna és vízi torna. A főváros legmenőbb éjszakai fürdőzése minden szombaton ide csalogatja a fiatalokat. 

 

Budapest egyik legszebb műemlékfürdőjében, a Gellért fürdőben öt beltéri termálmedence mellett két merülőmedence várja fürdőzőket, a sportolni vágyók pedig egy úszómedencében csillapíthatják a mozgás iránti igényüket. A szabadban egy hullám és egy termálmedencében lehet mártózni. Emellett egy gőzkabin, egy finn szauna, és egy hőlégkamra biztosítja a felmelegedést. 

 

A Gellért Gyógyfürdő szomszédságában található Rudas fürdőben gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő és uszoda várja a fürdőzőket. A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges helyszín egy kellemes mártózáshoz. 

 

 Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók