Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Kacsafutam

Budapest 2015. augusztus 30.

Kacsafutam

Magyarországra is megérkezett a Kacsafutam, amely nem csupán jótékonysági és családi esemény, de izgalmas verseny is, ugyanis az első száz célba érő kacsa tulajdonosa értékes ajándékokat vitt haza – utazásokat, szórakoztató elektronikai eszközöket és értékes ajándékutalványokat. 

 

Az esemény külföldön már többször sikert aratott, idén augusztusban pedig London, Szingapúr és Taiwan után Budapesten is megrendezésre kerül!
 

A gumikacsák megvásárlásával az UNICEF-et támogathatjuk!

 

Kacsafutam, 2015. augusztus 30. délután, Lánchíd

 

Tekintse meg a 2014-es Kacsafutam összefoglaló videóját!

 

 

Fürdők a közelben 

 

Budapest egyik legszebb műemlékfürdőjében, a Gellért fürdőben öt beltéri termálmedence mellett két merülőmedence várja fürdőzőket, a sportolni vágyók pedig egy úszómedencében csillapíthatják a mozgás iránti igényüket. A szabadban egy hullám és egy termálmedencében lehet mártózni. Emellett egy gőzkabin, egy finn szauna, és egy hőlégkamra biztosítja a felmelegedést. 

 

A Gellért Gyógyfürdő szomszédságában található Rudas fürdőben gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő és uszoda várja a fürdőzőket. A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges helyszín egy kellemes mártózáshoz. 

 

 Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók