Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok További ajánlatok
2017. október 14.

Magyar Fürdőkultúra Napja Gyopárosfürdőn

Orosháza-Gyopárosfürdő
HelyOrosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő


Magyar Fürdőkultúra Napja Gyopárosfürdőn
A Magyar Fürdőkultúra Napja alkalmából az Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Élmény- és Parkfürdő Gyógyfürdőjébe ingyenes a belépés, ráadásul ezen a napon a gyógyászati részleg több szolgáltatását is ingyen próbálhatják ki a vendégek.
A következő gyógyszolgáltatásokat próbálhatják ki ingyen a vendégek:
- gyógytornák
- tangentor
- pezsgőfürdő
- konzultációFürdőajánló
Szállásajánló

Hotel Corvus Aqua

Orosháza-Gyopárosfürdő
Közvetlen átjárás: Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő
wellnesswellness
állatbarátállatbarát
természetközelitermészetközeli
További szállások
Témába vág

Top 7 luxusmedence a világ körül

Van olyan, amelyik 8 hektáron terül el, és van, amelyiket 200 méter magasan építették fel: a világ leghosszabb, legnagyobb, legmagasabban épült, legszebb panorámájú medencéit sorra venni évszaktól függetlenül, akár télen is jó móka.

Melegen ajánljuk – a legforróbb fürdők az ország öt pontjáról

Szerencsénk van, ha hazánkban igazán „forró” fürdőzési lehetőségeket keresünk, hiszen Magyarországon több helyen is találunk 38 fok feletti vízzel feltöltött medencéket, amelyekben akár 5-6 perc is csodát tesz. Válogattunk néhányat.

A legforróbb masszázsok a hideg napokra

Vannak olyan masszás típusok és kiegészítők, amelyek a téli időszakban különösen kedveltek, hiszen átmelegítik a testet és a lelket egy szeles, hideg és fáradt nap után. Ezek közül ajánlunk most.