Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Magyarok Országos Gyűlése 2023

Ópusztaszer

 A Magyarok Országos Gyűlése esemény gazdag programkínálatával átfogó képet ad a magyar szerves műveltségről, a társadalom helyzetéről, a távlati lehetőségekről politikai és gazdasági téren egyaránt.

Az eseményen előadások, kerekasztal beszélgetések és kiállítások tárják fel a magyar kultúra sokszínűségét. A vásárban kézművesek kínálják saját maguk készítette termékeiket, és vendéglátósok adnak betekintést a magyar konyha ízvilágába. A koncerteken és táncházakban bemutatásra kerül a magyar zenei kultúra páratlan színvonala és sokszínűsége.

 

Tekintse meg az eseményről a korábbi években készült képeket!

 

 

Fürdők a közelben

 

Ópusztaszertől csupán 7 km-re található a kisteleki fürdő, ahol a hét minden napján fürdőzhetünk. A belső medencetérben egy élményelemekkel ellátott ülőmedence, egy termálmedence, egy 50 négyzetméteres úszómedence és egy élménymedence várja a fürdőzőket. 2013-ban pedig egy 25 méter hosszú, hárompályás tanmedencével bővült a kínálat. Ezek mellett a fürdőben két finn szauna is igénybe vehető.

 

 

A kiskunmajsai fürdő autóval körülbelül fél óra alatt megközelíthető. A Jonathermal tizenegy medencével rendelkezik (gyógymedencék, élmény- és hullámmedence, csúszdapark, pancsoló és a strand). Az impozáns faszerkezetű csarnokban egy 36 és egy 38 fokos gyógymedence, valamint egy 25 méteres gyógy úszómedence, finn szauna, aroma szauna, gőzfürdő, hideg vizes mártózó medence található. A szabadban egész évben igénybe vehető gyógymedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Az élménymedence 14 élményelemmel várja a kikapcsolódni vágyókat. Kalandvágyó fürdőzők részére kitűnő lehetőség az úszó aquaparki elemekkel gazdagított mesterséges tó, mely napközben várja a vendégeket. Felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak a vizicsúszdázás szerelmesei, hiszen 4 óriáscsúszda áll rendelkezésre. 

 

Ópusztaszertől szintén körülbelül fél órányi autózással eljuthatunk a szegedi fürdők valamelyikébe. Az Aquapolisban a korszerű gyógyászat, az élményfürdő és a strand mellett egy 13 csúszdás aquapark áll a fürdővendégek rendelkezésére. A Napfényfürdő Aquapolisban kialakítottak egy exkluzív csendes wellness részleget, mely tökéletes kikapcsolódást biztosít mindenki számára. Ebbe a különleges relaxációs zónába csak 16 éven felüliek léphetnek be, biztosítva ezzel a nyugodt környezetben történő pihenését. 

 

A szegedi Anna Fürdő wellness részlegében igénybe vehető az aromakabin, a gőzkabin, az élményzuhany, a finn szauna, az infraszauna, a bioszauna. A wellnessfürdőben nagy élménymedence, merülő medencék, pezsgőágy medence és kis pezsgőmedence állnak rendelkezésre. A fürdő termál részlegén a gyógymedence mellett még számos élményelemekkel gazdagított medence, gyermekmedence és úszómedence, továbbá szauna is a vendégek rendelkezésére áll. 

 

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. augusztus 05. - 2023. augusztus 06.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...