Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Mátrai Hegyiverseny

Parád 2018. július 13. - 2018. július 15.

Mátrai Hegyiverseny

A hazai autósportban sporttörténeti jelentőségű volt, hogy a tavalyi évben Parádsasváron a HE-DO kupáért zajló 33. Mátrai Hegyiverseny közel tíz év szünet után ismét megrendezésre került!

A magyar autósport élet második legtradicionálisabb rendezvényének 2016-os futamait a teljesen felújított, a megfelelő biztonsági elemekkel is ellátott szokásos helyszínen a 24-es főút Parádsasvár és Galyatető közötti szakaszán bonyolították! A múlt évben a HE-DO Kft kivitelezésében felújított útszakasz igazi különlegessége, hogy a felújítás során olyan műszaki tartalmat kapott, mint például a mélyebbre fúrt oszlopokkal ellátott erősebb dupla szalagkorlát, hogy az megfeleljen az FIA Hegyi Európa Bajnokságának a pályákkal, helyszínekkel szemben támasztott követelményeinek is!
 

Közeli fürdők

 

Parádsasvártól nagyjából 45 perc alatt jutunk el Eger városába, ahol érdemes felkeresni a fürdőket. Az egyik egri fürdő az egyetlen fennmaradt és működő vidéki törökfürdő, melynek különlegessége a felújított műemléki környezet és a meglehetősen ritka, radon tartalmú gyógyvíz. A szintén különleges hangulatú, Egri Termálfürdő is érdemes a felkeresésre, amely hangulatos, ligetes környezettel, 13 medencével, sportpályákkal a gyógyulni, sportolni és szórakozni vágyók paradicsoma.Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Parád
Látnivalók