Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Országos Lecsófesztivál

Balatonkenese

Országos Lecsófesztivál

A házias és különleges ízvilágú lecsó kedvelőinek remek program az idén is megrendezésre kerülő országos lecsófesztivál. A balatonkenesei Széchenyi parkban a lecsó elkészítésén kívül sok színes, izgalmas program is várható, így a család minden tagja garantáltan jól érzi magát. 


 

Az előkészületek után a kora délutáni óráktól egészen a késő délutáni órákig lehet az ízletes házi lecsókat elkészíteni. Mindenki a titkos receptjével készülhet a nagy versenyre. A lecsó főzőverseny eredményhirdetése után különleges zenekari koncerttel kedveskednek a szervezők. Itt kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat, hiszen kiegészítő programokkal is készülnek a balatonkenesei fesztivál szervezői.

 

Helyszín: Balatonkenese, Széchenyi park

 

Tekintse meg a korábbi fesztiválokról készült képeket!

 

Közeli fürdők

Balatonkeneséről fél órányi autózással megközelíthető a székesfehérvári fürdő, ahol csendes és nyugodt körülmények között élvezhetjük a fürdőzést. A gyönyörű épület különlegességei a fából készült, hatvan fülkéből álló eredeti kabinsor, a csodás mozaikkal kirakott török ülőmedence, a fényt sugárzó kupolabelső, az oroszlánfejes patkómedence és a piskóta alakú élményfürdő. Az Árpád Fürdő egy infrakabinnal, két finn szaunával, egy gőzkabinnal, valamint két merülőmedencével rendelkezik. 

 

A fesztivál helyszínétől autóval körülbelül 40 perc alatt juthatunk el a balatonfüredi aquaparkba, mely a nyári szezonban várja a vízi élményekre vágyó fürdőzőket. Az Annagorában többféle hullámmedence, vízi csúszda és játékos gyermekmedence biztosítja a felhőtlen szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Országos Lecsófesztivál: augusztus 26.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2023. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...