Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Parkfürdő
Tervezett nyitás: 2023. nyár eleje

Éjszakai fürdőzés
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Uszoda
Árak és információk
A Parkfürdő 2022. szeptember 5-től zárva, azonban az Aquarius Élményfürdő élményelemekkel felszerelt szabadtéri gyógymedencéje és a fedett élményfürdő egész évben nyitva tart.

A nyíregyházi Parkfürdő a nyári időszakban várja a látogatókat. A sóstói gyönyörű, zöld környezetben található strandon medencék, termálvíz és szórakoztató szolgáltatások biztosítják a vendégek kikapcsolódását.
Nyíregyháza első hévízkútját 1957-ben fúrták. Az ezt követő tíz évben további három kutat fúrtak a környéken. A helyi 49-50 fokos termálvíz jódot és brómot tartalmaz.

Szolgáltatások

A fürdőben egy 50 méteres, 26-27 fokos versenyuszoda, egy 32-34 fokos gyógyvizes élménymedence, egy 32-34 fokos gyermekmedence, egy 36-38 fokos gyógyvizes medence, egy hideg vizes, 26-28 fokos olasz medence, egy 32 fokos termálvizes tanmedence, egy jakuzzi és egy sodrófolyosó található.
A strandon egy felújított öltözőépület és egy teraszos látványkonyha várja a vendégeket. A termál részlegben pedig négy gyógyvizes medence található, amelyek közül az egyikben koktélozásra is van lehetőség. Az olasz medencében két újonnan felszerelt csúszda, sodrófolyosó és egy jakuzzi is igénybe vehető.
A gyerekek számára pedig egy négyállásos bungee-trambulint állítottak fel, amellyel akár 8-10 méter magasságig ugrálhatnak a legbátrabbak.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Parkfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében