Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Parkfürdő

Éjszakai fürdőzés
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Uszoda
A nyíregyházi Parkfürdő a nyári időszakban várja a látogatókat. A gyönyörű, zöld környezetben található strandfürdőben medencék, termálvíz és különféle szórakoztató szolgáltatások biztosítják a vendégek kikapcsolódását.
 
Nyíregyháza első hévízkútját 1957-ben fúrták. Az ezt követő tíz évben további három kutat fúrtak a környéken. A helyi 49-50 fokos termálvíz jódot és brómot tartalmaz.

Szolgáltatások

A fürdőben egy 50 méteres, 26-27 fokos versenyuszoda, egy 32-34 fokos gyógyvizes élménymedence, egy 32-34 fokos gyermekmedence, egy 36-38 fokos gyógyvizes medence, egy hideg vizes, 26-28 fokos olasz medence, egy 32 fokos termálvizes tanmedence, egy jakuzzi és egy sodrófolyosó található.
A strandon egy felújított öltözőépület és egy teraszos látványkonyha várja a vendégeket. A termál részlegben pedig négy gyógyvizes medence található, amelyek közül az egyikben koktélozásra is van lehetőség. Az olasz medencében két újonnan felszerelt csúszda, sodrófolyosó és egy jakuzzi is igénybe vehető.
A gyerekek számára pedig egy négyállásos bungee-trambulint állítottak fel, amellyel akár 8-10 méter magasságig ugrálhatnak a legbátrabbak.
 


A fenti információk utolsó ellenőrzésének napja: 2017-09-13
Részletesebb információkat a fürdő saját honlapján talál, ide kattintva.
Hibát találtam az adatokban
Kérdésem van

Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá