Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

UPC-AXN Filmfesztivál

Budapest 2007. szeptember 07.

UPC-AXN Filmfesztivál

Egy nagyszerű lehetőség Magyarország minden filmkészítőjének, hiszen most 1-7 perces hosszúságú, szabadon választott témájú rövidfilmjével bárki megmutathatja kreativitását és szakmai tudását.

 

A legjobb rövidfilmek adásba kerülnek majd az AXN csatornáján.
 

Most minden jelentkező bizonyíthat! Nevezze be kisfilmjét az első UPC-AXN Filmfesztiválra!

 

 

Nyeremények:

  • a 10 ezer Eurós fődíjat,
  • egy SONY HDV kamerát,
  • Hollywoodi utazást egyenesen a Sony stúdiókba


Lépjen a tettek mezejére, és ne hagyja ki a lehetőséget!
 

A filmfesztivál jelentkezési határideje: 2007. augusztus 15.

 

Fürdőajánló

Az ország, sőt Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, az első pesti gyógyfürdő és az egyik legjelentősebb wellness központ a Széchenyi fürdő. A fürdőben 21 nyitott és fedett medence, valamint 10 szauna található. Élménymedencéjében sodrófolyosó, víz alatti pezsegtetés, nyakzuhany és ülőpadokba rejtett, hátat masszírozó vízsugár működik. A hagyományos gyógyszolgáltatások mellett wellness szolgáltatást is tartalmaz a belépőjegyár, mint például szauna és vízi torna. A főváros legmenőbb éjszakai fürdőzése minden szombaton ide csalogatja a fiatalokat. 

 

Budapest egyik legszebb műemlékfürdőjében, a Gellért fürdőben öt beltéri termálmedence mellett két merülőmedence várja fürdőzőket, a sportolni vágyók pedig egy úszómedencében csillapíthatják a mozgás iránti igényüket. A szabadban egy hullám és egy termálmedencében lehet mártózni. Emellett egy gőzkabin, egy finn szauna, és egy hőlégkamra biztosítja a felmelegedést. 

 

A Gellért Gyógyfürdő szomszédságában található Rudas fürdőben gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő és uszoda várja a fürdőzőket. A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges helyszín egy kellemes mártózáshoz. 

 

 Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók