Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Városligeti Majális 2020

Budapest 2020. április 30. - 2020. május 03. (várható időpont)
Hely1146, Budapest, Városliget


Városligeti Majális
A Városligeti Majális felhőtlen szórakozást kínál az egész családnak: gyermekprogramok, sztárműsorok, legfinomabb falatok, italok, legszínesebb vidámpark... A rendezvényre a belépés ingyenes! 
A kicsiket egész délelőtt gyermekprogramokkal kötik le, a felnőttek találkozhatnak a legismertebb és legelismertebb sztárokkal. Idén is a legfinomabb falatok, italok, a legszínesebb vidámpark várja a látogatókat. A rendezvényre a belépés természetesen ingyenes!
A Városligetben járva felfedezhetjük még Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumát, a Széchenyi Fürdőt, amelyben 21 nyitott és fedett medence, valamint 10 szauna található. Ha kultúrára vágyunk, látogassunk el a Szépművészeti Múzeumba, mely az egyetemes és a magyar művészet emlékeit mutatja be az ókortól a 18. század végéig, nagyszabású időszaki kiállításai pedig százezreket csábítanak az intézmény falai közé. Szemben a Szépművészetivel találjuk a Műcsarnokot, a magyar és nemzetközi művészeti törekvések nyitott, sokszínű bemutatóhelye.
A gyerekekkel érdemes felkeresni az Állatkertet, a Fővárosi Nagycirkuszt, a Városligeti-tóban pedig akár csónakázhatunk is, ahonnan csodás panoráma nyílik  Vajdahunyad várára. 
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Témába vág

Csendes fürdők, ahol nincs gyerekzsivaj

Ha szeretnének egy kicsit kikapcsolódni, párjukkal elvonulni egy csendes és nyugodt fürdőbe, hogy átadhassák magukat a pihenésnek, a gyógyulásnak, a relaxációnak, az alábbi 8 fürdő csak Önökre vár!

Fürdőbelépőt a karácsonyfa alá!

Egyre többen vélik úgy, hogy az igazi ajándék az, ha tartalmas programokkal, feledhetetlen élményekkel lepjük meg szeretteinket. Hiszen zoknit bárki tud venni magának, de egy közös, vidám fürdőzést nem kapni a sarki boltban. Ráadásul a legtöbb fürdő postázza vagy e-mailben elküldi az ajándékutalványt, így egyszerűen, gyorsan beszerezhető ez a remek ajándék.

Adventi kirándulás és fürdőzés Ausztriában

Ausztriát decemberben a karácsonyi vásárok mentén érdemes felfedezni, ilyenkor a forralt bor illata járja be a legnépszerűbb bécsi vásárt, az Alpok nyúlványai adják a gyönyörű hátteret az innsbruckinak, a mesebeli vár a salzburginak, de van, ahol levelet is írhatunk a Jézuskának.