Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Városligeti Majális 2023

Budapest
Hely1146, Budapest, Városliget


Városligeti Majális
A Városligeti Majális felhőtlen szórakozást kínál az egész családnak: gyermekprogramok, sztárműsorok, legfinomabb falatok, italok, legszínesebb vidámpark... A rendezvényre a belépés ingyenes! 
A kicsiket egész délelőtt gyermekprogramokkal kötik le, a felnőttek találkozhatnak a legismertebb és legelismertebb sztárokkal. Idén is a legfinomabb falatok, italok, a legszínesebb vidámpark várja a látogatókat. A rendezvényre a belépés természetesen ingyenes!
A Városligetben járva felfedezhetjük még Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumát, a Széchenyi Fürdőt, amelyben 21 nyitott és fedett medence, valamint 10 szauna található. Ha kultúrára vágyunk, látogassunk el a Szépművészeti Múzeumba, mely az egyetemes és a magyar művészet emlékeit mutatja be az ókortól a 18. század végéig, nagyszabású időszaki kiállításai pedig százezreket csábítanak az intézmény falai közé. Szemben a Szépművészetivel találjuk a Műcsarnokot, a magyar és nemzetközi művészeti törekvések nyitott, sokszínű bemutatóhelye.
A gyerekekkel érdemes felkeresni az Állatkertet, a Fővárosi Nagycirkuszt, a Városligeti-tóban pedig akár csónakázhatunk is, ahonnan csodás panoráma nyílik  Vajdahunyad várára. 
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. április 29. - 2023. április 30.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók