Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Városligeti Majális 2022

Budapest
Hely1146, Budapest, Városliget


Városligeti Majális
A Városligeti Majális felhőtlen szórakozást kínál az egész családnak: gyermekprogramok, sztárműsorok, legfinomabb falatok, italok, legszínesebb vidámpark... A rendezvényre a belépés ingyenes! 
A korábbi évek alapján a rendezvény várhatóan ekkor kerül megrendezésre: 2022. április 30. - 2022. május 02. Ez még nem hivatalos időpont.
A kicsiket egész délelőtt gyermekprogramokkal kötik le, a felnőttek találkozhatnak a legismertebb és legelismertebb sztárokkal. Idén is a legfinomabb falatok, italok, a legszínesebb vidámpark várja a látogatókat. A rendezvényre a belépés természetesen ingyenes!
A Városligetben járva felfedezhetjük még Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumát, a Széchenyi Fürdőt, amelyben 21 nyitott és fedett medence, valamint 10 szauna található. Ha kultúrára vágyunk, látogassunk el a Szépművészeti Múzeumba, mely az egyetemes és a magyar művészet emlékeit mutatja be az ókortól a 18. század végéig, nagyszabású időszaki kiállításai pedig százezreket csábítanak az intézmény falai közé. Szemben a Szépművészetivel találjuk a Műcsarnokot, a magyar és nemzetközi művészeti törekvések nyitott, sokszínű bemutatóhelye.
A gyerekekkel érdemes felkeresni az Állatkertet, a Fővárosi Nagycirkuszt, a Városligeti-tóban pedig akár csónakázhatunk is, ahonnan csodás panoráma nyílik  Vajdahunyad várára. 
2022. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók