Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Városligeti Majális

Budapest
Hely1146, Budapest, Városliget


Városligeti Majális
A Városligeti Majális felhőtlen szórakozást kínál az egész családnak: gyermekprogramok, sztárműsorok, legfinomabb falatok, italok, legszínesebb vidámpark... A rendezvényre a belépés ingyenes! 
A kicsiket egész délelőtt gyermekprogramokkal kötik le, a felnőttek találkozhatnak a legismertebb és legelismertebb sztárokkal. Idén is a legfinomabb falatok, italok, a legszínesebb vidámpark várja a látogatókat. A rendezvényre a belépés természetesen ingyenes!
A Városligetben járva felfedezhetjük még Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumát, a Széchenyi Fürdőt, amelyben 21 nyitott és fedett medence, valamint 10 szauna található. Ha kultúrára vágyunk, látogassunk el a Szépművészeti Múzeumba, mely az egyetemes és a magyar művészet emlékeit mutatja be az ókortól a 18. század végéig, nagyszabású időszaki kiállításai pedig százezreket csábítanak az intézmény falai közé. Szemben a Szépművészetivel találjuk a Műcsarnokot, a magyar és nemzetközi művészeti törekvések nyitott, sokszínű bemutatóhelye.
A gyerekekkel érdemes felkeresni az Állatkertet, a Fővárosi Nagycirkuszt, a Városligeti-tóban pedig akár csónakázhatunk is, ahonnan csodás panoráma nyílik  Vajdahunyad várára. 
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Városligeti Majális: április 27.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók