Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók További ajánlatok

Városligeti Majális 2020

Budapest 2020. április 30. - 2020. május 03. (várható időpont)
Hely1146, Budapest, Városliget


Városligeti Majális
A Városligeti Majális felhőtlen szórakozást kínál az egész családnak: gyermekprogramok, sztárműsorok, legfinomabb falatok, italok, legszínesebb vidámpark... A rendezvényre a belépés ingyenes! 
A kicsiket egész délelőtt gyermekprogramokkal kötik le, a felnőttek találkozhatnak a legismertebb és legelismertebb sztárokkal. Idén is a legfinomabb falatok, italok, a legszínesebb vidámpark várja a látogatókat. A rendezvényre a belépés természetesen ingyenes!
A Városligetben járva felfedezhetjük még Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumát, a Széchenyi Fürdőt, amelyben 21 nyitott és fedett medence, valamint 10 szauna található. Ha kultúrára vágyunk, látogassunk el a Szépművészeti Múzeumba, mely az egyetemes és a magyar művészet emlékeit mutatja be az ókortól a 18. század végéig, nagyszabású időszaki kiállításai pedig százezreket csábítanak az intézmény falai közé. Szemben a Szépművészetivel találjuk a Műcsarnokot, a magyar és nemzetközi művészeti törekvések nyitott, sokszínű bemutatóhelye.
A gyerekekkel érdemes felkeresni az Állatkertet, a Fővárosi Nagycirkuszt, a Városligeti-tóban pedig akár csónakázhatunk is, ahonnan csodás panoráma nyílik  Vajdahunyad várára. 
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Témába vág

Ne csak pacsáljuk - igyuk is! Ivócsarnokok a fővárosi gyógyfürdőkben

Még a rendszeresen termálvízhez járók sem nagyon tudják, hogy a gyógyvíz bizony nem csak fürdőzésre, de ivókúraként alkalmazva is kiváló hatást fejt ki.

Öt aquapark, amellyel még csúcsra járathatja az idei nyarat

Lassan véget ér a nyár és hiányzik még egy emlékezetes kaland? Mit szólnának egy családi aquapark élményhez? Az ország területén sok magas színvonalú, vagy éppen hangulatos és kalandot ígérő vízi vidámpark várja a látogatókat.

Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet

Akár csak azért, mert napközben nem ér rá, akár azért, mert imádja az éjszaka romantikáját, a késő esti fürdőzést legalább egyszer ki kell próbálnia. Összegyűjtöttünk hét fürdőt, ahol erre lehetőség nyílik.