Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Veszprémi Toyota Sportautó Találkozó

Veszprém 2018. szeptember 23.

Veszprémi Toyota Sportautó Találkozó

A III. Veszprémi Toyota Találkozó új helyszínen, pormentes úttal és kiváló minőségű burkolattal vár minden kedves érdeklődőt 2018-ban. 

 

AZ IDEI RENDEZVÉNY HIVATALOS IDŐTERVE

 

9:00-től érkezés
9:00-11:00 drift és jótékonysági élményautóztatás
11:00-14:00 szlalom verseny
14:00-15:30 drift és jótékonysági élményautóztatás
15:30-16:00 szépségversenyre jelentkezett autók felvonulása
16:00 eredményhirdetés

Előzetes nevezés szükséges!

 

Helyszín: Veszprém Aréna parkolója

 

Tekintse meg a korábbi találkozóról készült képeket!

 

Tekintse meg az élményautóztatásról és a szlalomversenyről készült videókat is! 

 

 

Fürdők a közelben

 

Veszprémből autóval körülbelül 45 perc alatt juthatunk el a székesfehérvári fürdőbe, ahol csendes és nyugodt körülmények között élvezhetjük a fürdőzést. A gyönyörű épület különlegességei a fából készült, hatvan fülkéből álló eredeti kabinsor, a csodás mozaikkal kirakott török ülőmedence, a fényt sugárzó kupolabelső, az oroszlánfejes patkómedence és a piskóta alakú élményfürdő. Az Árpád Fürdő egy infrakabinnal, két finn szaunával, egy gőzkabinnal, valamint két merülőmedencével rendelkezik. 

 

Veszprém városától fél órányi autózással megközelíthető a balatonfüredi aquapark, mely a nyári szezonban várja a vízi élményekre vágyó fürdőzőket. Az Annagorában többféle hullámmedence, vízi csúszda és játékos gyermekmedence biztosítja a felhőtlen szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

 

 Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...