Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness****

Mezőkövesd
Fürdő a közelben: 300 méterre ettől  - Zsóry Gyógy- és Strandfürdő
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
wellnesswellness
gyógygyógy
állatbarátállatbarát
Árak és információk

Bemutatkozás

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Elhelyezkedése tökéletes, hiszen autópályán megközelíthető, egy órányi autóútra van akár a fővárosból, akár Debrecenből indulnak útnak.

A szálloda nevében és szolgáltatásaiban is a teljességet jeleníti meg. A hotelbe érkezve együtt találni a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, a pihenést az év minden napján, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
A szálloda 134 erkélyes szobája a legkülönfélébb igényeknek megfelelően került kialakításra, legyen szó családokról, baráti társaságokról, konferenciára, üzleti úrta érkezőkről vagy pihenésre vágyó párokról.

Wellness részleg

A Wellness részleg teljességét négy medence biztosítja. A két részre osztott – beltéri-, és kültéri – élménymedence, a két részre osztott ZSÓRY gyógyvizes medencék és az úszómedence mellett a Szaunavilág kiválóan alkalmas a modern élet okozta megterhelés oldására. Válogathat a naturista-, a merülő medencés-, és az infra szaunában, a különleges aroma-, és jégkamrákban, valamint a gőz- és sókamrában való ellazulások közül.
A Balneo Therapy részlegen a legkülönfélébb rekreációs kezelések, masszázsok, pakolások és fürdők teszik teljessé a gondtalan pihenést. A vezető főorvos a vizsgálat után személyre szabott kezelési javaslatokat határoz meg. A teljeskörű terápiát gyógytorna terem, kezelőkádak és iszappakolási lehetőségek segítik. A megelőző és rehabilitáló kezelésekkel az ízületi rándulások, kopások, ortopédiai műtétek utókezelésére a szálloda híres ZSÓRY gyógyvize kiváló.
A szálloda konferenciatermei nagyobb vállalati rendezvények, tanácskozások lebonyolítására is kiválóan alkalmasak. A kilenc terem akár 180-230 fő befogadását teszi lehetővé, három terem szekcionálható. A termek mindegyike természetes fényű, légkondicionálóval ellátott. A színvonalas rendezvények megtartásához szükséges alap technikai felszereltségeket a szálloda biztosítja.
A kínálat változatosságával, látványos gasztronómiai eseményekkel az étkezéseket is élménnyé varázsolják. A hagyományos és a modern magyar, valamint a mediterrán konyhai stílusok harmonikus egysége és választéka a legkülönfélébb igények kielégítését garantálja. A szálloda halljában kialakított Lobby Bár kínálatában a legjelesebb magyarországi borászok nedűi, valamint az egri és bükkaljai borok kóstolhatóak meg.

Gasztronómia

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szállodai vendéglátása teszi valóban teljessé a pihenést.
·         Lobby Bár
·         Zsori terem
·         Panorama terem
·         Panorama Terasz
·         Grill Terasz a szálloda teraszán

 

„Színvonal – Minőség – Egyediség – Vitalitás” ez a hotel gasztronómiájának mottója. A vendéglátás kínálatának változatossága, a kiszolgálás és a csatlakozó egyedi látványos gasztronómiai események az étkezéseket élménnyé alakítják.

 

„Vitalitás – Bőség – Harmónia” a reggeli étkezés alapelve. Egészséges ételek, fenséges bőséggel és teljes harmóniában a Wellness és Balneo érték rendjével. A büfé reggeli szigetein minden ínyenc talál számára finom étkeket.

 

„Élmény – Étkezés – Látvány” az esti étkezés élményt adó program is. A büfé illetve program vacsora nem egy egyszerű étkezés, hanem a szállodai élet egyik kiemelt programja. Az ételek, a kiszolgálás, a kiegészítések, a csatolt programok és a zene együtt nyújtják az élmény és látvány harmóniáját. A büfé vacsora étel választéka része lehet a gasztronómiai programokhoz kapcsolódóan egy pohár bor, koktél vagy pálinka.

 

„Bár – Thermal Terasz – Vitál-koktél” a szálloda halljában kialakított Lobby Bár és a Thermal Terasz a vendégek kényelmét szolgálja egész nap. A Lobby Bárból természetesen nem hiányozhatnak a legjelesebb magyarországi borászok nedűi, valamint az egri és bükkaljai borok sem.

 

A különböző konyhai stílusok harmonikus egysége és választéka biztosítja, hogy a reform, a diétás, a magyaros és a wellness ételek is szerepet kapnak a hosszabb ideig a szállodában tartózkodó vendégek minden napos igényeinek a kielégítésére.

Szállásárak