Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Apartman Hotel Bükfürdő***

Bükfürdő
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
Árak és információk

Bemutatkozás

Bükfürdőn, a gyógyfürdő szomszédságában található az Apartman Hotel négy épületből álló komplexuma, melyből kettő a nyüzsgő fürdőváros zöldövezeti részén - árnyas fák ölelte területen fekszik – kínálva tökéletes nyugalmat vendégeink számára, míg a másik kettő a fürdőre vezető út mellett elhelyezkedve várja az idelátogatókat.


Az A és B épületeink 5 perces távolságban helyezkednek el a gyógyfürdő bejáratától, míg a csendesebb környezetben elhelyezkedő C és D épületünktől 10 percnyi sétával elérhető a fürdőkomplexum. Recepciónk az A épületben található. Az A épület előtt sorompóval zárt parkoló, valamint a B, C és D épület mellett további parkolók helyezkednek el. Mindegyik helyszínen a parkolás ingyenes!

Szlogenünk – „Generációk találkozóhelye” – egyben hitvallásunk és filozófiánk alapját adja. Hiszünk benne, hogy nálunk minden korosztály megtalálja azt, ami egy tökéletes pihenéshez és kikapcsolódáshoz szükséges.

Szállodánkban nem szobákat, hanem teljesen felszerelt apartmanokat kínálunk a pihenni vágyóknak, hogy az otthon kényelmét nyaralás közben is élvezhessék.
 

Szállásárak