Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Hotel Eger & Park****

Eger
Fürdő a közelben: 500 méterre ettől  - Egri Termálfürdő
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
wellnesswellness
városivárosi
gyógygyógy
állatbarátállatbarát
Árak és információk

Bemutatkozás

Száz ok van rá, hogy Egerbe látogasson, a százegyedik a Hotel Eger & Park, ahol a múlt és a jövő találkozik.

A Hotel Eger & Park**** Eger patinás szálloda komplexuma, a belvárosban, Eger történelmi központjától, a Dobó tértől 500 méterre, a kulturális élet központja, a Gárdonyi Géza Színház mellett található. A szállodából a város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei könnyűszerrel, gyalogosan megközelíthetők.
A pihenni, sportolni vágyóknak a szomszédos közeli Érsekkert, Eger legnagyobb parkja kínál kikapcsolódási lehetőséget. Közvetlenül a park mellett található a város népszerű strandja, és a gyógyvizéről híres patinás Török fürdő.
A Hotel Eger**** épületszárny a szálloda bázisának is hívható, mely a 2013-as évben egy teljes megújuláson esett át, ezzel is elősegítve, hogy már ebben a részben is 4****-os minőségben biztosíthassák a vendégek kényelmét. A 173 szoba komplex belsőépítészeti átalakítása során teljesen új bútorzattal rendezték be a szobákat, valamint a szobák fürdőszobái és erkélyei is új burkolattal idomulnak a modern és lendületes stílushoz. A pezsgő, modern színvilág és a kényelmes, funkcionális berendezés minden vendégkör számára tökéletes megoldást kínál. A szobák nagy részéhez – utca fronti vagy Érsekkerti kilátással rendelkező – erkély is dukál. A felújításnak köszönhetően több családi szobával, apartman szobával, valamint egymásba nyitható szobával biztosítanak tágas tereket a pihenéshez.
A Park Hotel**** épületszárny a 2007-es felújítást követően nyerte vissza eredeti, század eleji arculatát. Korhűen tükrözve a 20-as évekbeli polgári otthonok hangulatát. A műemlék jellegű épületben, ami már közel 100 éve szolgálja Eger idegenforgalmát, igyekeztek mindent ennek megfelelően megőrizve fiatalítani. Ezen szállodai részben, az épület jellegéből adódóan nincs két egyforma szoba,

2 Park lakosztály, 2 De Lux-, 12 Superior- és 19 (ebből 6 szoba tetőtéri, lépcsőn megközelíthető) a kornak megfelelően berendezett Classic szoba biztosítja a vendégek kényelmét.

Étkezési és szórakozási lehetőségek

A régió egyik legméretesebb konferencia központja két lépcsőben készült el. 2004-ben került kialakításra a 700 fős Kongresszusi terem és a hozzá kapcsolódó 1 000 m2-es kiszolgáló terület, valamint több kisebb meeting terem. 2010-ben – összesen 1300 m2-nyi alapterületen – újabb konferencia termekkel és kiállítói területtel bővült a szálloda kínálata. Az új, kétszintes épületszárny alsó szintje igényes kiállításokra is berendezhető, felső szintjén akár 650 fő befogadására is alkalmas konferenciaterem került kialakításra. A rendezvényközpont összes befogadó képessége így 1 600 fősre, a kiállítói területe pedig közel 1 200 m2-re nőtt. A konferenciákhoz nem csupán helyszínt, hanem tartalmas és egyedi programokat kínálnak. Teljes körű szállodai szolgáltatással, 214  szobával, éttermi és catering szolgáltatásokkal, drinkbárral, wellness központtal, bowling pályákkal, kávézóval állnak valamennyi rendezvényszervező rendelkezésre.
A  barokk stílusú étterem öt különböző helyiségből tevődik össze; Fehér-, Sárga-, Zöld Terem, Téli Kert és Gesztenyés Terasz, melyek összes befogadó képessége  530 fő. Az ételek között nemcsak a hagyományos, magyaros ízvilág, hanem  a nemzetközi konyha remekei is megtalálhatóak. Igény szerint speciális étrendet követő vendégek részére – előzetes egyeztetést követően – is szívesen segítséget nyújtanak. A London Bar & Bowling két bowlingpályával, 2 nagyméretű amerikai biliárdasztallal, darts és csocsó gépeivel kultúrált szórakozást kínál. 

Wellness, Fit & Fun

A wellness központban az úszómedence mellett egy élménymedence, valamint pezsgőfürdő kínál felüdülést. Teljesen új belsőt kapott a szauna, széles lehetőséget kínál a kabinsor, amely jég-, gőz-, aroma-, fény-, infra-, és sókabinjával csalogatja a felfrissülni vágyókat. A klimatizált fitnesz terem kardió és kondícionáló gépekkel mozgásra hív. A wellness részleg további szolgáltatásai: wellness fürdők, testkezelések, fitness és aqua programok alkalmanként. A masszőrök keze alatt nem csak a test hanem a lélek is felüdül.  A kínálatban általános masszázs, gyógy- és speciális masszázsok is szerepelnek.