Összefogott a zalakarosi és a sárvári fürdő

2018. 12. 01. 08:01
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
A közös munka célja a magyar fürdőkultúra hagyományainak megőrzése és továbbfejlesztése a gazdaságosság, környezettudatosság, hatékony energiagazdálkodás elvei mentén. A Dunántúl két jelentős fürdője között megvalósuló stratégiai együttműködés létrejöttének alapja a felek közötti kiváló munkakapcsolat és a közös szakmai elkötelezettség volt.
Zalakarosi Fürdő és a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő hosszútávú stratégiai együttműködését műszaki, üzemeltetési, gazdaság és marketing területen sajtótájékoztatón jelentették be.
A stratégiai megállapodás keretében a jövőben az ágazati vezetők egyeztetéseket folytatnak az őket érintő gazdasági, marketing, műszaki, üzemeltetési, szolgáltatási feladatokról, szakmai trendekről. A szakemberek jövőbeni feladatai között szerepel szakmai konferenciák szervezése is, valamint szakmai fórumokon is közös részvételeket terveznek. Szakmai és érdekvédelmi szervezeteknél a döntéshozatalok előtt egyeztetéseket tartanak.
Összefogott a zalakarosi és a sárvári fürdő
Zalakarosi Fürdő
A felek együttesen vesznek részt benchmarking tevékenységben, összehasonlító elemzéseknél egymás hivatalos benchmarking partnereiként.
A fürdők a Dunántúl egyik legfontosabb turisztikai szereplőiként összehangolják a szakmai érdekérvényesítés lehetőségeit, kinyilvánítják szándékukat az együttműködésre beszerzések, beszállítók, energetikai cégek versenyeztetése érdekében.
A közös munka során a két fürdő összehangoltan időzíti marketing vonatkozású rendezvényeit, továbbá a terveik között szerepel közös tájékoztatók, információs napok szervezése is.
Összefogott a zalakarosi és a sárvári fürdő
Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő
Mindkét szervezet kiemelten fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást, az egyéni aktivitások mellett összefogásuk keretében közös célokat, tevékenységeket is meghatároznak, amelynek alapját a közös kommunikáció képezi.
A fürdők fontosnak tartják, hogy a két szervezet együttműködését a humán erőforrás területére is kiterjesszék, ennek eredményeképpen a munkavállalók a kölcsönösség elvén féláron látogathatják egymás létesítményeit.
Nyitókép: Vojtkó Tibor a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő ügyvezető igazgatója és Cziráki László a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója.