Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba

Kedvenc szauna programjaink karácsony közeledtével

2018. 12. 15. 08:15
Forrás: termalfurdo.hu
Wellness
Az ünnepi hangulat az ország fürdőiben is garantált karácsony közeledtével, amikor is különleges szauna programokkal készülnek. Van olyan fürdő, ahol már 15-én megkezdődik a ráhangolódás gesztenyés, narancsolajos felöntésekkel, van, ahol a gyerekeké lesz a főszerep.

Bükfürdő Thermal & Spa

Kiváló szaunamesterek a West Wind Sauna Team közreműködésével december 15-én egy fergeteges szauna délutánnal várják majd a szaunázás kedvelőit: összesen 20 szauna felöntés várható, a klasszikustól a show programokig. December 15-én 13 órától 20:00 óráig zajlik majd a Szauna délután, melynek keretében a finn erdei szaunában például Avatar, Rocky vagy Gladiátor hangulat vár ránk, a finn kőszaunában algás, sós olajos peeling, zöld teás, vagy jázminos felöntés, a Kristály Gőzkabinban gesztenyés narancsolajos mámor, vagy barnacukros peeling vár majd ránk.
Kedvenc szauna programjaink karácsony közeledtével
Bükfürdő Thermal & Spa

Zalakarosi Fürdő

Szenteste előtt egy nappal, december 23-án 16:00-17:00-ig a gyerekek veszik át a főszerepet a szauna részlegen, ugyanis pattogatott kukoricával, és vattacukorral várják őket egy vidám gyerek szauna show keretei között. A felnőttek részére december 22-től január 1-ig rendeznek folyamatosan év végi szaunaprogramokat a fürdő szauna udvarában, ahol a testet, és lelket szabadíthatjuk meg az egész éves stressztől és méreganyagtól! Egy-egy program időtartama 12-15 perc.
Kedvenc szauna programjaink karácsony közeledtével
Zalakarosi Fürdő

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

A 2018-ban Az Év Fürdőjének megválasztott mórahalmi fürdő szaunaparkja tizenegy kabinnal rendelkezik, ahol a vendégeket gőzkabin, finn-, aromaterápiás-, és infra szaunák, termálvizes relax medence, Kneipp-medence, csobbanó medence, valamint jégkása kút várja. A szauna felöntések általában 14:30-18:30-ig tartanak, és így karácsonyi időszakban is érdekességekkel várják a szauna felöntésre érkezőket. A szauna mester fahéj, narancs és szegfűszeg illóolajat használ a felöntésekkor, mely(ek)nek hatásait ismerteti. A vendégeket megkérik, hogy miután lehűtötték magukat, menjenek vissza a szauna recepciós pulthoz energiapótlásra! A felöntés során mézeskaláccsal kínálják a vendégeket. Az almás-fahéjas program kapcsán a szaunamester fahéj illóolajat használ, a vendégeket pedig fahéjjal megszórt alma szeletekkel kínálják!
Kedvenc szauna programjaink karácsony közeledtével
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

A tiszakécskei fürdő december 21-i szauna estjének alkalmával a vendégek egy jeggyel három különleges szauna programon vehetnek részt. A programok között teával és friss gyümölccsel kínálják a résztvevőket. 18:00-kor a finn szaunában jégvarázs kezdődik, 19:00-kor citromos-gyömbéres peelinggel folytatódik a karácsonyi szauna est, majd a gőzben zárul mézeskalácsos bőrápolással. A felöntésre érkező vendégek száma maximálisan 24 fő lehet, így célszerű időben jelentkezni. A szaunalepedőt a fürdő biztosítja.
Kedvenc szauna programjaink karácsony közeledtével
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

Hungarospa Hajdúszoboszló

A szaunázás szerelmeseit az Aqua-Palace első emeletén egész szaunavilág várja: 3 finn szauna, 2 gőzkamra, 2 infraszauna, és egy merülő medence. A második emeleten található a parajdi téglával kirakott sókamra, ami szintén igénybe vehető szaunajeggyel. A karácsonyi ünnepi időszakban, december 25-26-án 16:00-tól kezdődnek a szauna programok, ahol különlegességekkel, karácsonyi illatokkal és felöntésekkel várják a melegedni vágyókat a szaunában. Ezen kívül még zenés esti hó- és habpartin bulizhatunk december 25-én exkluzív környezetben.
Kedvenc szauna programjaink karácsony közeledtével
Hungarospa Hajdúszoboszló

Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Az orosházi fürdő 10 szaunakabinnal rendelkezik, mellyel kiemelkedik a régióból. A legújabb finn szaunák 3 padsoros, dupla szauna-kályhás megoldással készült, amely arra is alkalmassá teszi a helységet, hogy két szaunamester szinkronban dolgozhasson. 2018. december 25-én, vasárnap a fürdőzésre érkezőket különleges szaunaszeánszokkal várják az orosházi fürdő megújult szaunaparkjában 15:00, 16:00, 17:00 órakor. A szaunamester az alábbi programokat állította össze: gyógynövényes bőrradírt kaphatunk egy csepp olívaolajjal, kókuszreszelékes, joghurtos, ananászkrémes bőrfeltöltésen vehetünk részt, és mentolos – jeges felöntéssel zárul a program.
Kedvenc szauna programjaink karácsony közeledtével
Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide