Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

gerincbántalmak címkéhez tartozó cikkek5 gerincvédő technika mindenkinek, minden napra

5 gerincvédő technika mindenkinek, minden napra

2022-11-02 08:00:00
Fájó derék, görcsös tartás, zsibbadó vállak. Sokunk jól ismerjük a napi 8-10 órás ülőmunka következtében jelentkező fájdalmakat. Az íróasztal mellett dolgozók nagy része küzd ezekkel a gondokkal, de csak kevesen tudják: ha nem tesznek ellene, az komoly ízületi problémákat, valamint a gerinc működésében jelentkező rendellenességet eredményezhet.
Okosan ússzunk, ha fáj a hátunk

Okosan ússzunk, ha fáj a hátunk

2022-07-15 08:00:00
A hátfájósok, derékfájósok és gerincbetegek részére általánosan adott orvosi tanács, hogy a szakember segítségével elsajátított gyógytorna napi otthoni gyakorlása mellett, amikor lehet, menjenek el úszni egyet. A kérdés csupán az, hogyan ússzunk, hogy az tényleg javítson a helyzetünkön és ne okozzon újabb fájdalmakat?
 
Íróasztal-betegség – érdemes komolyan venni

Íróasztal-betegség – érdemes komolyan venni

2016-02-23 19:24:00
Fájó derék, görcsös tartás, zsibbadó vállak. Mindenki jól ismeri a napi 8-10 órás ülőmunka következtében jelentkező fájdalmakat, de csak kevesen tudják: ha nem tesznek ellene, az komoly ízületi problémákat, valamint a gerinc működésében jelentkező rendellenességet eredményezhet.
Tippek az egész napos ülés átvészeléséhez

Tippek az egész napos ülés átvészeléséhez

2015-11-16 07:02:00
Ki ne ismerné a napi 8-10 órás ülőmunka következtében jelentkező fájdalmat a derék – nyak – váll vonalán? Az irodai dolgozók többsége küzd a jelenséggel, de csak kevesen tudják: ha nem tesznek ellene, az komoly ízületi problémákat, valamint a gerinc működésében jelentkező rendellenességet eredményezhet. Hévíz legnagyobb hoteljének gyógytornászától megtudhatjuk, mit tehetünk azért, hogy enyhítsük a fájdalmat, és megelőzzük gerincünk kóros elváltozását.
Négy tipp, hogy túléljük az egész napos ülést

Négy tipp, hogy túléljük az egész napos ülést

2015-10-24 08:04:00
A nyaralós időszak már régen véget ért és ismét irodaszékhez vagyunk szegezve, legalább napi nyolc órában. Ennek negatív hatása még akkor is érződik, ha rendszeresen edzünk.