Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Kneipp-kezelés címkéhez tartozó cikkekTöbb mint fürdőzés – a Kneipp módszer lényege

Több mint fürdőzés – a Kneipp módszer lényege

2021-10-24 10:00:00
Kneipp kúrák, taposók és hidroterápia. A kifejezésekről mindenki hallott, vagy legalább találkozott velük egy-egy termálfürdő szolgáltatásai között. De vajon milyen előnyök és gyógyhatások rejlenek Kneipp mester tanai mögött? A Kneipp kúra eredetének megismerése után, melyről itt írtunk ismerjük meg az egyszerű, de hatékony módszert kicsit közelebbről is!
Így gyógyít a víz - a legnépszerűbb kezelések a víz erejével

Így gyógyít a víz - a legnépszerűbb kezelések a víz erejével

2018-04-18 20:00:00
Szénsavas fürdő, örvényfürdő, Kneipp-taposó, súlyfürdő, aquafitnesz, vízi torna. Mutatjuk, mely hazai fürdőkben tudja igénybe venni e népszerű szolgáltatásokat. Eláruljuk azt is, melyik milyen egészségügyi panaszra a legjobb.
Ezzel az öt kezeléssel immunrendszere is erősödik

Ezzel az öt kezeléssel immunrendszere is erősödik

2016-09-13 07:50:00
Tudták, hogy jól megválasztott wellness kezelésekkel nemcsak a jó hangulat fokozható, de immunrendszerünk is erősíthető? Az őszre hangolódva érdemes utánajárni, melyik kezelés lehet a leghasznosabb, ha az idén szívesen kihagynánk a megfázást és az influenzát. Segítünk egy kicsit: az alábbi öt kezelést biztosan érdemes kipróbálni immunrendszerünk védelmében!
A Kneipp kúra eredete

A Kneipp kúra eredete

2009-04-09 16:55:00
A múlt században élt német pap, Sebastian Kneipp neve sokaknak ismerős lehet. Számos fürdő és gyógyszálló alkalmazza ma is a róla elnevezett kezeléseket.