Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Kneipp-kezelés címkéhez tartozó cikkekÍgy gyógyít a víz - a legnépszerűbb kezelések a víz erejével

Így gyógyít a víz - a legnépszerűbb kezelések a víz erejével

2022-04-14 08:00:00
Szénsavas fürdő, örvényfürdő, Kneipp-taposó, súlyfürdő, aquafitnesz, vízi torna. Mutatjuk, mely hazai fürdőkben tudja igénybe venni e népszerű szolgáltatásokat. Eláruljuk azt is, melyik milyen egészségügyi panaszra a legjobb.
Több mint fürdőzés – a Kneipp módszer lényege

Több mint fürdőzés – a Kneipp módszer lényege

2021-10-24 10:00:00
Kneipp kúrák, taposók és hidroterápia. A kifejezésekről mindenki hallott, vagy legalább találkozott velük egy-egy termálfürdő szolgáltatásai között. De vajon milyen előnyök és gyógyhatások rejlenek Kneipp mester tanai mögött? A Kneipp kúra eredetének megismerése után, melyről itt írtunk ismerjük meg az egyszerű, de hatékony módszert kicsit közelebbről is!
Ezzel az öt kezeléssel immunrendszere is erősödik

Ezzel az öt kezeléssel immunrendszere is erősödik

2016-09-13 07:50:00
Tudták, hogy jól megválasztott wellness kezelésekkel nemcsak a jó hangulat fokozható, de immunrendszerünk is erősíthető? Az őszre hangolódva érdemes utánajárni, melyik kezelés lehet a leghasznosabb, ha az idén szívesen kihagynánk a megfázást és az influenzát. Segítünk egy kicsit: az alábbi öt kezelést biztosan érdemes kipróbálni immunrendszerünk védelmében!
A Kneipp kúra eredete

A Kneipp kúra eredete

2009-04-09 16:55:00
A múlt században élt német pap, Sebastian Kneipp neve sokaknak ismerős lehet. Számos fürdő és gyógyszálló alkalmazza ma is a róla elnevezett kezeléseket.