Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Kneipp-kezelés címkéhez tartozó cikkekTöbb mint fürdőzés – a Kneipp módszer lényege

Több mint fürdőzés – a Kneipp módszer lényege

2017-03-14 18:30:00
Kneipp kúrák, taposók és hidroterápia. A kifejezésekről mindenki hallott, vagy legalább találkozott velük egy-egy termálfürdő szolgáltatásai között. De vajon milyen előnyök és gyógyhatások rejlenek Kneipp mester tanai mögött? A Kneipp kúra eredetének megismerése után, melyről itt írtunk ismerjük meg az egyszerű, de hatékony módszert kicsit közelebbről is!
Ezzel az öt kezeléssel immunrendszere is erősödik

Ezzel az öt kezeléssel immunrendszere is erősödik

2016-09-13 07:50:00
Tudták, hogy jól megválasztott wellness kezelésekkel nemcsak a jó hangulat fokozható, de immunrendszerünk is erősíthető? Az őszre hangolódva érdemes utánajárni, melyik kezelés lehet a leghasznosabb, ha az idén szívesen kihagynánk a megfázást és az influenzát. Segítünk egy kicsit: az alábbi öt kezelést biztosan érdemes kipróbálni immunrendszerünk védelmében!
A Kneipp kúra eredete

A Kneipp kúra eredete

2009-04-09 16:55:00
A múlt században élt német pap, Sebastian Kneipp neve sokaknak ismerős lehet. Számos fürdő és gyógyszálló alkalmazza ma is a róla elnevezett kezeléseket.