Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

reggel címkéhez tartozó cikkekÖt tipp, ami után nincs több nehéz ébredés

Öt tipp, ami után nincs több nehéz ébredés

2022-06-21 08:30:00
A kapkodós, reggeli nélküli, lusta vagy erőtlen napindítást rendszerint egy fáradt munkanap követ. Segítünk néhány hasznos tippel, hogyan indíthatja lendületesen a napot.
5 tuti tipp, hogyan vegye rá magát a reggeli sportra

5 tuti tipp, hogyan vegye rá magát a reggeli sportra

2022-06-20 08:00:00
Mindannyian, akik életünkben legalább egyszer rászántuk magunkat, tudjuk, hogy a kora reggel sport az egyik legjobb dolog a világon, különösen, ha a szabad levegőn műveljük. Nehéz rávenni magunkat, de ha sikerül, elképesztő élményt nyújt és az egész napnak megadja a lendületet, a lelkesedést, az energiát és a jó kedvet. A következő tippek segítenek, hogy, könnyebben rávegyük magunkat a napindító mozgásra.
4 reggeli szokás, ami az egész napunkat elronthatja

4 reggeli szokás, ami az egész napunkat elronthatja

2017-08-12 08:12:00
Nem csak az lehet az oka annak, ha napközben kókadozunk, hogy éjjel nem aludtunk: vannak a reggeli rutinnak olyan, nem túl hasznos elemei, amik csak ráerősítenek egy kevésbé pihentető éjszaka hatásaira, és akkor sem tesznek jót, ha sikerült kialudnunk magunkat.
Reggelik, amik jobban felpörgetnek, mint a kávé

Reggelik, amik jobban felpörgetnek, mint a kávé

2016-08-08 07:30:00
Ha reggel fáradtan ébredünk, sokunknak egy jó erős fekete az első gondolata, hogy legyen energiánk elindítani a napot, pedig a megfelelő ételek fogyasztásával még jobban felébreszthetjük a szervezetünket.
Hihetetlen, de kávé nélkül is elindulhat a nap

Hihetetlen, de kávé nélkül is elindulhat a nap

2016-02-25 07:15:00
Egy csésze erős fekete, egy lágy americano, esetleg egy aromás cappucino vagy melengető latte. A kávé, ilyen vagy olyan formában sokunk kedvence és még többen vagyunk, akik el sem tudjuk képzelni a reggelünket nélküle.