Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

wellness karácsony címkéhez tartozó cikkekKedvenc szauna programjaink karácsony közeledtével

Kedvenc szauna programjaink karácsony közeledtével

2018-12-15 08:15:00
Az ünnepi hangulat az ország fürdőiben is garantált karácsony közeledtével, amikor is különleges szauna programokkal készülnek. Van olyan fürdő, ahol már 15-én megkezdődik a ráhangolódás gesztenyés, narancsolajos felöntésekkel, van, ahol a gyerekeké lesz a főszerep.
Amikor végre a pihenésen van a hangsúly karácsonykor

Amikor végre a pihenésen van a hangsúly karácsonykor

2018-11-22 19:22:00
Ha nagyon lehangolja a feszített ünnepi tempó, a reggeltől-estig való sütés-főzés, a dekorálás, a kényszer, hogy minden tökéletes legyen szentestére, itt az ideje, hogy az idei ünnepek alatt minden részletre más figyeljen ön helyett. Szállodában karácsonykor? Igen!
Ilyen egy igazán varázslatos évzárás

Ilyen egy igazán varázslatos évzárás

2017-12-06 07:56:00
Nem kell, hogy az Advent időszaka a rohanásról és stresszről szóljon! Legyen ez egy újabb lehetőség az együtt töltött boldog percekre, nyugodt egymásra hangolódásra, az igazi szeretettel átitatott élményekre.
Négy tipp, hogy elkerülje a karácsonyi idegeskedést

Négy tipp, hogy elkerülje a karácsonyi idegeskedést

2017-11-23 07:50:00
A karácsony és az év végi időszak a megnyugvásról, a pihenésről, a családról szól. Mindenki tökéletes ünnepet szeretne, de ehhez le kell számolnunk minden olyan tényezővel, ami idegeskedésre, stresszre adhat okot. És valljuk be, ez nem egyszerű.
Néhány jó tanács, hogy stressz nélkül teljen a karácsony

Néhány jó tanács, hogy stressz nélkül teljen a karácsony

2016-12-19 19:30:00
Az év egyik legszebb, de sokak számára legstresszesebb időszaka is a karácsonyi ünnepek ideje. Rohanás, bevásárlás, vendégvárás, sütés-főzés… azt sem tudjuk, hol áll a fejünk! Hiszik vagy sem, csak rajtunk múlik, hogy a karácsony az állandó idegeskedésről, vagy békéről, szeretetről, megnyugvásról szól-e. Adunk néhány tippet: hogyan lehet idén végre stressztől mentes az ünnep!
Hét csábító érv a karácsonyi wellness mellett

Hét csábító érv a karácsonyi wellness mellett

2016-11-18 07:50:00
A karácsonyi ajándék a szeretetről szól, arra hivatott, hogy megmutassa, gondolunk a másikra és szeretnénk őt olyasmivel megajándékozni, amivel igazi örömöt szerezhetünk neki. Mi is lehetne jobb ajándék, mint egy kis pihenés, nyugalom, az együtt töltött idő? A karácsony előtti időszakban sok wellness hotel kínál akciós lehetőségeket, érdemes végigböngészni a kínálatot. Néhány tippel mi is segítünk.