Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Őszi napok fürdőinkbenŐszi napok fürdőinkben Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Ilyen egy igazán varázslatos évzárás

2017. 12. 06. 07:56
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Nem kell, hogy az Advent időszaka a rohanásról és stresszről szóljon! Legyen ez egy újabb lehetőség az együtt töltött boldog percekre, nyugodt egymásra hangolódásra, az igazi szeretettel átitatott élményekre.
Ha az év végi ünnepi időszakról beszélünk, Önnek mi jut eszébe? Kötelező áruházi túrák a megfelelő ajándékot kutatva, véget nem érő ünnepi receptsorok böngészése az interneten a tökéletes menüsor összeállításához? Felejtse el az egészet! Zalakaros városának varázsszállodája a „Szeretet - Odafigyelés – Élmény” mottóval kezdi a decembert és indítja útjára az év utolsó heteit és ezzel a szemlélettel vára vendégeit.

Szeretet – szavak nélkül, szívből

Beszéljenek szavaink helyett tetteink: fejezzük ki hálánkat, szeretetünket, törődésünket élményekbe rejtve némi varázslattal megfűszerezve. A MenDan háza táján az ajándékötletekből sincs hiány, tuti receptjeik vannak, melyekért nem kell órákig sorban állni, mindössze néhány kattintásnyira vannak bárkitől.
Ilyen egy igazán varázslatos évzárás

Odafigyelés – együttlét bárhol, akár az otthontól távol

Biztos benne, hogy a karácsonynak otthon, a 4 fal között, esetleg a rokonok otthonainak falai között kellene telnie? Persze, ennek varázsa tagadhatatlan, annak érdekében, hogy minden családtagnak ugyanannyi ideje legyen a közös élményekre, érdemes ebből néha kiszakadni. Mit szólna egy rendhagyó karácsonyhoz? Egy terülj-terülj asztalkám ellen ugyan kinek volna kifogása? És talán az ellen sem tiltakozna senki, ha a hagyományos tv műsorok helyett élőben élvezhetné Csepregi Éva, Eliza Bliss, Pál Dénes és Janicsák Veca, valamint a Fricska műsorát.
Ilyen egy igazán varázslatos évzárás

Élmények – közös emlékek, melyek összekovácsolnak

Élményekből az év végén sem lesz hiány a wellness birodalomban, pláne szilveszter éjszakáján! Sőt, a hangolódás napjaiban is elég pörgős pillanatoknak néznek elébe Zalakaros varázslatos szállodájának vendégei. Humor, sztárok, zene, mulatság, íz-orgia a büféasztalon és tűzijáték…, csak hogy garantáltan jókedvvel induljon 2018. A MenDanban nincs szilveszter szuper programok és Irigy Hónaljmirigy nélkül sem. Az idei évforduló azonban további sztárokban is bővelkedik; Gáspár Laci és Vastag Csaba is a Tiszta Hollywood fantázianevet viselő szilveszteri kavalkád sztárvendégei lesznek. Mivel már csupán pár hét van az ünnepekig, nem sok kiadó szoba vár vendégre.
Ilyen egy igazán varázslatos évzárás

Élmények a négyzeten – mert ebből soha nem elég

A „szeretet – odafigyelés – élmény” kampány 2018-ban is folytatódik, így Zalakaros főterének mágikus szállodájában még januárban is lehet szilveszterezni. Ami jó, abból soha sem árt az ismétlés, és persze az is egy jó indok, hogy gondolnak azokra is, akiknek az igazi szilveszteri élmények valamiért kimaradtak. A pótszilveszter nem csak wellnessből, de sztárokból is csillagos 5-ös lesz.
Ilyen egy igazán varázslatos évzárás

Szállásajánló

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superior

Zalakaros
Fürdő a közelben: Zalakarosi Fürdő
wellnesswellness
állatbarátállatbarát
gyermekbarátgyermekbarát