Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók

Bókay Park Uszoda és Strand

Strandfürdő, Uszoda
Árak és információk

Wellness utalványok akár -64% kedvezménnyel

A legnépszerűbb fürdővárosainkban
Kattintson a részletekért…Megnézem
A Bókay-kert ősparkjának egyik legrégebbi, környezetbe illeszkedő sportlétesítménye a Park Uszoda. A XVIII. kerületi intézmény 2002-ben nyitott élménymedencével és gyermekpancsolóval egészült ki, így a Bókay Park Uszoda és Strandon már strandolásra is van
Gondozott park, sportolási lehetőségek, a Bókay-kert területén található, a strandhoz szorosan kapcsolódó, terasszal ellátott büfé és étterem várja vendégeinket a nyári időszakban. Télen-nyáron fedett uszoda várja szolgáltatásaival az úszni vágyókat.
A strand infrastruktúrája ideális családoknak és baráti társaságoknak egyaránt. Fürdés és úszás mellett a strandon karbantartott, homokos strandröplabda-pálya és egy játszótér is várja a vendégeket. Ha valaki megunta a napot, vagy a gyermekeket szeretné árnyékban pihentetni, azoknak a strand ősfái nyújtanak árnyékot.
A fedett uszoda feszített víztükrű, 25×16 méteres, 140 cm mély, 4 sávos fedett tanmedencéje kellemes, gyermekoktatáshoz megfelelő vízhőmérséklettel várja a látogatókat. A tanmedence a legkorszerűbb vízforgatóval felszerelt, mely folyamatosan ellenőrzi a víz minőségét és hőfokát. 
Megújult stranddal várják a nyári időszakban, az iskolai nyári szünet kezdetétől a következő tanév kezdetéig bezárólag a napozni, sportolni és fürdeni vágyó vendégeket a Bókay-kert strandján. Egész napos kikapcsolódást kínálnak a hozzájuk ellátogató családoknak; a gyerekeket a felújított élménymedencék mellett játszótér várja, a pihenni vágyók kényelmét pedig piknik asztalok teszik még teljesebbé. A napozó-terasz főként a felnőtt vendégeket, míg a strandröplabda-, valamint petanque pálya a sportolni vágyókat csábítja. A kényelmet szolgálja a strand mellett található büfé és étterem is. Kültéri élménymedence mérete 25x11 méter, mélysége 140 cm. Az egészen kicsi gyerekek vízhez szoktatására a pancsoló medence a legideálisabb, melynek átmérője 5 m, vízmélysége maximum 50 cm.  A víz hőmérséklete 30°.

Szállások a fürdő közelében