Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Csepeli Strandfürdő
Nyitva van

Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

A Csepeli Strandfürdő 2024. április 29-től a Strandfürdő a nyári átállás miatt ZÁRVA tart!

Strandfürdő nyitás: május 19. 9 óra


A Csepeli Strandfürdőben hangulatos, parkosított környezetben egész nyáron élvezhető a termálmedence, a gyermekmedence, a strandmedence és az élménymedence pihentető vize, sőt 2013 óta a strand télen is nyitva tart.

Az 1930-as években már működött a soroksári Duna-parton dunai strand. Később a Duna vízminőségének romlásával párhuzamosan mélyfúrásokat végeztek, ennek nyomán értékes összetételű ásványvíz tört fel. Erre alapozva 1961-re felépült a strandfürdő, amely a strand-, gyerek, és úszómedencék mellett termálmedencével és szaunával is rendelkezik, így a festői környezetben lévő strand számos vendéget, köztük az idősebb korosztályt azóta is vonzza.
Hangulatos, parkosított környezetben egész nyáron élvezhető a termálmedence, a gyermekmedence, a strandmedence vagy az élménymedence gyógyító és pihentető vagy éppen felfrissítő vize. Aki „szárazabb élményekre” is vágyik, annak három csúszda, futballpálya és büfé is rendelkezésére áll.

Strand télen

A Csepeli Fürdőben 2013 novembere óta télen is lehet fürdőzni, az 50 méteres úszómedencét lefedik, a melegedni vágyók a külső termálvizes medencében vagy a külön álló szauna faházban relaxálhatnak. Saját hideg vizes merülő medence teszi még élvezhetőbbé a szaunázás amúgy is felemelő érzését. A szaunában különböző illataromákat élvezhetünk. 
A téli üzem alatt a medence mellé telepített, fűtött öltöző-konténerekben lehet átöltözni.Télen öltözködni különálló, fűtött helyiségekben lehet. A fedett úszómedence délutánonként vízilabda edzések színhelye. 

 

Nézzen körül a Csepeli Strandfürdő uszodájában!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával).

Az úszómedence 360 fokos képe:
 


 

Tekintse meg a csepeli strandról készült videókat is!A csúszdák: 

Hova kiránduljunk a környéken?

A Csepel Belvárosának szélén fekvő, 25 000 négyzetméteres, frissen felújított Rákóczi Kertben az egész család kikapcsolódhat. A megújult közösségi ház mellett foci- és kosárpályákat, kültéri kondieszközöket, futókört, pingpongasztalokat és egy nagyobb játszóteret is találunk, a sárospataki várat mintázó hatalmas csúszdás játszóvárral, baba-mama hintákkal. A Csepel Művekben található Skyward, hazánk első szabadesés szimulátora egy olyan mesterséges szélcsatorna, ahol mindenki irányított körülmények között élheti át a súlytalanság, a repülés és a zuhanás állapotát, ugyanis a szerkezet által előállított közel 200 km/h szélsebesség megfelel egy repülőgépből kiugró ember maximális zuhanási sebességével. Egy könnyű, rövid túra a Csepel és Szigetszentmiklós közötti bányatavakat járja körül. A többnyire horgászásra használt tavak közül a legérdekesebb a sűrű növényzettel körbevett Kavicsos-tó, amelyben öt apró sziget is van. A vállalkozó kedvűbbek meglátogathatják a Csepel Műveket, Weiss Manfréd által alapított gyár területét, ami fénykorában 250 hektáron terült el.
További budapesti látnivalókat itt találunk
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Csepeli Strandfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében