Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Irgalmasok Veli Bej Fürdője
Nyitva van

Termálfürdő, Műemlékfürdő
Árak és információk


Az Irgalmasok Veli Bej Fürdője Budapest egyik legszebb törökfürdője, mely ideális kombinációja a történelmi, műemléki környezetben, kellemesen fürdőzve gyógyulásnak.

A gyönyörűen felújított törökfürdő öt különböző vízhőmérsékletű török medencéje mellett egy vadonatúj wellness részleg áll a vendégek rendelkezésére jakuzzival, két gőzkamrával, finn és infraszaunával, masszázszuhanyokkal, jégkészítő géppel, hydroxeur- és tangentorkáddal, Kneipp-sétálóval, úszómedencével és masszázzsal.  A családias hangulat a 80 fős befogadóképességre utal, a kupolás központi török időket idéző gyógymedencét általában felnőttek látogatják. A reumatológiai és kardiológiai osztállyal egybeépített, a Betegápoló Irgalmasrend által működtetett Veli Bejben intim "családi kabinok" is találhatók.  
A fürdő gyógyvize a a kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos vizek közé sorolható. A forrás táplálta nagymedencében a vizet nem klórozzák. A többi medence a Lukács Fürdőből kapja a gyógyvizet. Legfőképp mozgásszervi betegségekben szenvedőknek ajánlott. 
 

Járja be az Irgalmasok Veli Bej Fürdőjét egy virtuális túrán!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.
 


 

Nézze meg a fürdőről készült videót is!

Hova kiránduljunk a környéken?

A fürdőtől 15 percnyi autózást követően jutunk el Budapest legkedveltebb kirándulóhelyére, a Normafához, ahol sétálhatunk, felmehetünka kilátóba, és libegőzhetünk is. A közelben találjuk még a Gül baba türbéjét, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Dunára és a Margit-szigetre. Magyarország legnagyobb vízalatti barlangja, a Molnár János-barlang is erre található. Fedezzük fel a Margitszigetet, a József-hegyi kilátót vagy a Szemlő-hegyi barlangot. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Irgalmasok Veli Bej Fürdője aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében