Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Nyéki Imre Uszoda

Strandfürdő, Uszoda
Árak és információk

Hogyan fürdőzik a magyar

Mondja el, Ön hogyan jár fürdőbe, strandra vagy wellness-ezni és nyerjen ajándékutalványt, wellnesshétvégét, fürdőbelépőket vagy kozmetikai ajándékcsomagot!
Kattintson a részletekért...Megnézem
A strand szabadtéri medencéi szeptember 26-ig nyitva tartanak.
A Nyéki Imre Uszoda a Kondorosi úton egész évben várja a sportolni és kikapcsolódni vágyó látogatókat. Az uszoda szolgáltatásai nyáron szabadtéri strandrésszel, nyitott úszómedencével bővülnek.
A budapesti Nyéki Imre uszoda (Kondorosi) 1988-ban nyitotta meg kapuit. A folyamatos felújításoknak köszönhetően az uszoda jelenleg is a legkorszerűbb berendezésekkel rendelkezik. Az ÁNTSZ vizsgálata alapján a legtisztább uszodák közé sorolható.
A fedett térben egy 33 méteres úszómedence és egy nyolcsávos tanmedence található. Az uszodában szakképzett oktatók úszótanfolyammal, vízi tornával, terápiás vizifogalkozásokkal várják a gyermek és felnőtt vendégeket. A nyári időszakban megnyitó kültéri részen pedig egy 25 méteres strandmedence, 33 méteres úszómedence, egy gyermekpancsoló, egy gyermekmedence és egy jakuzzi áll a strandolók rendelkezésére. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Nyéki Imre Uszoda aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében