Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Nyéki Imre Uszoda

Strandfürdő, Uszoda
Árak és információk

Wellness utalványok akár -64% kedvezménnyel

A legnépszerűbb fürdővárosainkban
Kattintson a részletekért…Megnézem
Június 20-tól a külső medencék után a belső uszodatér is használható lesz a Nyéki Imre Uszodában.
Nyitvatartás:
Kültér: minden nap: 06:00–19:00
Beltér: Hétfő, kedd, szerda, szombat, vasárnap: 06:00–20:00, csütörtök, péntek: 06:00–19:00
 
A Nyéki Imre Uszoda a Kondorosi úton egész évben várja a sportolni és kikapcsolódni vágyó látogatókat. Az uszoda szolgáltatásai nyáron szabadtéri strandrésszel, nyitott úszómedencével bővülnek.
A budapesti Nyéki Imre uszoda (Kondorosi) 1988-ban nyitotta meg kapuit. A folyamatos felújításoknak köszönhetően az uszoda jelenleg is a legkorszerűbb berendezésekkel rendelkezik. Az ÁNTSZ vizsgálata alapján a legtisztább uszodák közé sorolható.
A fedett térben egy 33 méteres úszómedence és egy nyolcsávos tanmedence található. Az uszodában szakképzett oktatók úszótanfolyammal, vízi tornával, terápiás vizifogalkozásokkal várják a gyermek és felnőtt vendégeket. A nyári időszakban megnyitó kültéri részen pedig egy 25 méteres strandmedence, 33 méteres úszómedence, egy gyermekpancsoló, egy gyermekmedence és egy jakuzzi áll a strandolók rendelkezésére. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Nyéki Imre Uszoda aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében