Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Már árnyékolók is védik a fürdőzőket Sárváron

2019. 07. 02. 19:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő két külső gyógyvizes medencéje fölé került részleges fedés, amely a vendégeknek a nyári hőségtől, az UV sugárzástól, és akár az esőtől is védelmet nyújt.
A Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő egyik fontos feladatának tartja a gyógyturizmusban való aktív részvételt, és ennek részeként az egészségvédelmet is, melyhez hozzátartozik bőrünk védelme is az egyre szélsőségesebb időjárási körülmények között.
Az új árnyékolók kivitelezése a „retro” gyógyvizes medencével kezdődött márciusban, majd a külső gyógymedencénél folytatódtak a munkálatok. A fedéseket – melyek UV állók, jégállók, valamint a napfény beesési szögétől függően engedik át vagy verik vissza a napsugarakat - közel 50 millió forintból valósították meg.
Már árnyékolók is védik a fürdőzőket Sárváron
A medencefedések kialakításával erősíteni és jelképezni kívánjuk a vendégeink egészsége iránt érzett felelősségvállalásunkat is, illetve lehetőséget és szabadságot biztosítunk arra, - miután mindkét medence csak részlegesen lett lefedve - hogy a fürdővendégek eldönthessék, hogy árnyékban vagy napsütésben szeretnének-e tartózkodni” – nyilatkozott a beruházásról Vojtkó Tibor a Sárvári Gyógyfürdő Kft ügyvezető igazgatója.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...