Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Újlak Uszoda
Nyitva van

Strandfürdő, Uszoda
Árak és információk

A strand várható nyitása: 2024. június 15.Az Újlak Uszoda Budapest XVII. kerületében egy fedett és egy nyitott medencével, valamint egy pancsolóval várja a vendégeket.

Az egész évben nyitva tartó uszodában egy 25 méter hosszú, 11 méter széles, váltakozó mélységű, 28 fokos úszómedence található. Az uszodában korszerű beléptető rendszer és üzembiztos zárakkal ellátott, új öltözőszekrények garantálják a biztonságot. Az úszómedence sávhasználatáról itt tájékozódhatunk. A fedett részen 12 és 8 férőhelyes szaunák, masszázsszolgáltatások és egy büfé áll a vendégek rendelkezésére. A kétszemélyes infraszaunát külön térítés ellenében vehetik igénybe a relaxálni vágyó vendégek. Emellett álló és fekvő szoláriumokban is melegedhetnek.
A nyári szezonban megnyíló strandon egy fürdőmedence és gyermekpancsoló szolgája a kikapcsolódni vágyók igényeit. A parkban homokozó, homokos strandröplabda pálya, ping-pong és büféterasz szolgáltatások várják a család minden tagját.

Hova kiránduljunk a környéken?

A Duna jobb partján található, a legtávolabbi kerület a 17.kerület.  Itt található az Erdő-hegy, illetve a 27 hektáron terül el a Merzse-mocsár, melynek igen érdekes élővilága van, természetvédelmi terület. A rákoscsabai római katolikus templomban kötött házasságot Jókai Mór és Laborfalvi Róza 1848-ban. Híres még a Gózon Gyula kamaraszínház, a kedvelt kirándulóhely a Naplás-tó, illetve a Podmaniczky-Vigyázó kastély.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Újlak Uszoda aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében