Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Újlak Uszoda
Nyitva van

Strandfürdő, Uszoda
Árak és információk


Az Újlak Uszoda Budapest XVII. kerületében egy fedett és egy nyitott medencével, valamint egy pancsolóval várja a vendégeket.

Az egész évben nyitva tartó uszodában egy 25 méter hosszú, 11 méter széles, váltakozó mélységű, 28 fokos úszómedence található. Az uszodában korszerű beléptető rendszer és üzembiztos zárakkal ellátott, új öltözőszekrények garantálják a biztonságot. Az úszómedence sávhasználatáról itt tájékozódhatunk. A fedett részen 12 és 8 férőhelyes szaunák, masszázsszolgáltatások és egy büfé áll a vendégek rendelkezésére. A kétszemélyes infraszaunát külön térítés ellenében vehetik igénybe a relaxálni vágyó vendégek. Emellett álló és fekvő szoláriumokban is melegedhetnek.
A nyári szezonban megnyíló strandon egy fürdőmedence és gyermekpancsoló szolgája a kikapcsolódni vágyók igényeit. A parkban homokozó, homokos strandröplabda pálya, ping-pong és büféterasz szolgáltatások várják a család minden tagját.

Hova kiránduljunk a környéken?

A Duna jobb partján található, a legtávolabbi kerület a 17.kerület.  Itt található az Erdő-hegy, illetve a 27 hektáron terül el a Merzse-mocsár, melynek igen érdekes élővilága van, természetvédelmi terület. A rákoscsabai római katolikus templomban kötött házasságot Jókai Mór és Laborfalvi Róza 1848-ban. Híres még a Gózon Gyula kamaraszínház, a kedvelt kirándulóhely a Naplás-tó, illetve a Podmaniczky-Vigyázó kastély.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Újlak Uszoda aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében