Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Szentendre

Látnivalók és információk

Programok


szeptember. 17.
Szaunaprogramok a Vizes Nyolcas Wellness-ben minden kedden és pénteken

Szentendre

Profi szaunamesterek a Vizes Nyolcas Wellness-ben minden kedden és pénteken 18 órától 21 óráig a V8 Wellness mesterszaunájában várják a szaunázni vágyókat.

szeptember. 18.
Éjszakai szauna a Vizes Nyolcas Wellness-ben minden szombaton

Szentendre

Szombati napokon 19 órától éjfélig minden szaunázni vágyót várnak a V8 Wellness Mesterszaunájában.

szeptember. 24. - szeptember. 26.
Szentendrei Jazz -és Borfesztivál

Szentendre
A varázslatos történelmi belváros sétálóutcáján, a Fő téren és a belvárosi házak udvaraiban nemcsak az ország minden borrégiójából érkező borászatok várják az érdeklődőket, hanem számtalan borszakmai és kulturális program: a borkóstolók, borvacsorák, és rengeteg jazz koncert szórakoztatja majd a fesztiválozókat. 
november. 07. - november. 08.
Szent Márton Újborfesztivál és Libator Szentendrén

Szentendre
A Szent Márton-napi népszokások mellett Szent Hubertus alakja is megelevenedik a szentendrei Skanzen őszi fesztiválján, ahol kézműves foglalkozások idézik meg az évszak hangulatát, emellett toll és kukoricafosztás, gólyalábasok, koncertek és táncház színesítik a napot. 
november. 28. - január. 06.
Advent Szentendrén

Szentendre
Szentendre történelmi belvárosa ünnepi díszbe öltözik az adventtől vízkeresztig tartó időszakban. Adventi vásár a Dumtsa Jenő utcában, szabad- és beltéri rendezvények, változatos művészeti és kulturális programok és kiállítások várják a látogatókat. A négy adventi vasárnapon a város lakói már hagyományosan gyertyát gyújtanak a Fő téri kereszt körül elhelyezett hatalmas adventi koszorún.
július. 15. - július. 17.
Szentendrei Ister Napok

Szentendre
A Duna – ókori nevén Ister –  idén is főszereplője az Ister Napok rendezvénysorozatának Szentendrén. A vízi sportok mellett számos családi programmal, a város helyi hagyományaira és népzenére épülő játékokkal és koncertekkel zajlik a fesztivál.