Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Szentendre

Látnivalók és információk

Programok


Szentendrei Jazz -és Borfesztivál
augusztus. 23. - augusztus. 25.
Szentendrei Jazz -és Borfesztivál

Szentendre
A varázslatos történelmi belváros sétálóutcáján, a Fő téren és a belvárosi házak udvaraiban nemcsak az ország minden borrégiójából érkező borászatok várják az érdeklődőket, hanem számtalan borszakmai és kulturális program: a borkóstolók, borvacsorák, és rengeteg jazz koncert szórakoztatja majd a fesztiválozókat.
Szent Márton Újborfesztivál  és Libator Szentendrén
november. 03. - november. 04.
Szent Márton Újborfesztivál és Libator Szentendrén

Szentendre
A Szent Márton-napi népszokások mellett Szent Hubertus alakja is megelevenedik a szentendrei Skanzen őszi fesztiválján, ahol kézműves foglalkozások idézik meg az évszak hangulatát, emellett toll és kukoricafosztás, gólyalábasok, koncertek és táncház színesítik a napot. 
Advent Szentendrén
november. 30. - január. 05.
Advent Szentendrén

Szentendre
Szentendre történelmi belvárosa ünnepi díszbe öltözik az adventtől vízkeresztig tartó időszakban. Adventi vásár a Dumtsa Jenő utcában, szabad- és beltéri rendezvények, változatos művészeti és kulturális programok és kiállítások várják a látogatókat. A négy adventi vasárnapon a város lakói már hagyományosan gyertyát gyújtanak a Fő téri kereszt körül elhelyezett hatalmas adventi koszorún.
Szentendrei Ister Napok
július. 11. - július. 13.
Szentendrei Ister Napok

Szentendre
A Duna – ókori nevén Ister –  idén is főszereplője az Ister Napok rendezvénysorozatának Szentendrén. A vízi sportok mellett számos családi programmal, a város helyi hagyományaira és népzenére épülő játékokkal és koncertekkel zajlik a fesztivál.