Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

A 8 legmenőbb aquapark határon innen és túl

2018. 06. 15. 20:15
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Őrült sebességre gyorsuló csúszdán száguldozna a gyerekekkel? Esetleg egy 450 méter hosszú, mesterséges folyón úszkálna a strandon, vagy a 26 csúszdás komplexumot választaná? Nem könnyű eldönteni. Bemutatjuk a nyolc legizgalmasabb aquaparkot.

Aquapark Tatralandia - Liptószentmiklós

Közép-Európa egyik legnagyobb vízi vidámparkja 21 különböző hosszúságú csúszdájával várja a családokat. 16 különböző medencéje közül találunk élmény-, termál-, gyerek- és úszómedencéket is, valamint 7 különféle szaunát. Óceán nevű medencéjéből a Tátra csúcsaiban is gyönyörködhetünk.
A 8 legmenőbb aquapark határon innen és túl
Aquapark Tatralandia

Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál találjuk Észak-Dunántúl egyik legjobb aquaparkját. A 14 hektáron elterülő parkban kapott helyet az élmény- és strandfürdő is, ahol félig fedett és nyitott medencék csábítanak fürdőzésre. Az ingyenes szabadtéri csúszdakomplexum négy pályája felejthetetlen izgalmakat ígér. Az anakonda csúszda hosszasan kanyarog, a hirtelen esésű kamikáze a bátrabb vendégekre vár, a családi csúszdán akár többen is csúszhatnak egyszerre, míg az egyedülálló hagyma csúszdán centrifugaszerűen pörögve érkeznek a vízbe. A színes játékokkal felszerelt játszószobában, illetve a modern játszótéren a gyermekek biztosan megtalálják a kedvükre valót.
A 8 legmenőbb aquapark határon innen és túl
Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Terme Čatež – Čatež ob Savi

Szlovénia legnagyobb természetes fürdőhelyévé nőtte ki magát a catezi Termal Riviéra, mely több mint tízezer négyzetméteren várja a strandolás szerelmeseit. A kültéri aquapark területének legszembetűnőbb látványossága a 450 méter hosszú mesterséges folyó, amely egy tóba ömlik. Találunk még itt vadvízi fürdőt, kivilágított óriás csúszdákat, vízeséseket is.
A 8 legmenőbb aquapark határon innen és túl
Terme Čatež

Aquarena – Mogyoród

Mogyoród a legek aquaparkja, ugyanis 26 csúszda kapott helyet 11 hektáron. Másfél kilométer csúszda föld fölött és föld alatt, kilenc medence 3500 méter vízfelületen, élménymedence, jakuzzi, háromszintes ugrómedence, lassú úszató folyó áll a fürdőzők rendelkezésére.
A 8 legmenőbb aquapark határon innen és túl
Aquarena

Aquae Vivae – Krapinske Toplice

Zágrábtól 34 kilométernyire található az Aquae Vivae, azaz éltető víz nevű modern wellnessközpont. A fürdő komlexumban 500 m2-nyi vízfelület várja a látogatókat, csobogók, lassú folyó, kisebb és nagyobb csúszdák, buzgárok is a vendégek rendelkezésére állnak. A fürdő legnagyobb medencéje a hullámmedence, 5 méter mély medencéjében pedig búvárkodhatunk.
A 8 legmenőbb aquapark határon innen és túl
Aquae Vivae

Tófürdő Szombathely

Hatalmas zöldterületben fekszik a szombathelyi Tófürdő, ahol a medencék mellett négy óriáscsúszdából álló együttes áll a fiatalabb korosztály rendelkezésére, a legkisebbek kilenctornyú faváron játszhatnak. A fürdő területén egy különleges csónakázó tó található, csónakok és vízibiciklik bérlésére van lehetőség.
A 8 legmenőbb aquapark határon innen és túl
Tófürdő Szombathely

Loipersdorf Therme – Loipersdorf bei Fürstenfeld

A rábafüzesi határátkelőtől alig 20 km-t kell utaznunk, hogy elérjünk a Loipersdorf Therme fürdőig. Versenycsúszdája, a „Racer" igazi Forma 1-es versenyhangulatot teremt, a „Nyílvessző" csúszdán 50 km/h-s sebességgel lehetséges a száguldás, a „Panorámacsúszda" átlátszó borításának köszönhetően csúszás közben is gyönyörködni lehet a kilátásban. A babapancsoló mellett homokvárat építhetünk, és Jack Sparrow-val is találkozhatunk.
A 8 legmenőbb aquapark határon innen és túl
Loipersdorf Therme

Hungarospa Hajdúszoboszló

2017-ben, Az Év Fürdője verseny legjobbjának választott hajdúszoboszlói komplexum strandjának területén található az Aquapark csúszdapark, ahol tizenöt különféle pályából választhatunk. A merészebbek a négypályás versenycsúszdán, a kamikázén, a hidrocsúszdán, az óriás csavarcsúszdán, a fekete lyukon, az őrült folyón, valamint a big hole-on, a Niagarán és a twisteren tehetik próbára bátorságukat. 2014 óta már az úgynevezett „extrém zónában” is hat izgalmas kalandcsúszdán – a szabadesős alagúton, a vízhurkon, a szuperhullámon, a cunamin, az űrcsónakon és a vízcsőn – is száguldozhatunk.
A 8 legmenőbb aquapark határon innen és túl
Hungarospa Hajdúszoboszló
Nyitókép: Tófürdő Szombathely
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A szeptemberi hétköznapok aranyat érnek!

Minimum két éjszakás foglaláshoz 24 karátos aranylapocskákkal végzett arc-masszázst ajándékozunk!Megnézem