Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand

2018. 07. 11. 19:30
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Ha szereti a kisebb, családias hangulatú, bájos strandokat, ahol nincs tömeg, mégis egy jót csobbanhat, akkor válassza ezeket a fürdőket, ahol fejenként 1500 forintot sem éri el a belépő ára.
Lovászi
A Nyugat-Dunántúl legolcsóbb strandja címre nevezhet Lovászi község, Zala megye délnyugati felében a Kerka völgyében, ahol úszómedence, tanmedence és pancsoló is biztosítja a kellemes felfrissülést a forró napokon. A Lovászi Strandfürdő júniustól augusztusig tart nyitva minden nap 10:00-19:00-ig, 6 éves korig teljesen ingyenes a belépés, nyugdíjasoknak és gyerekeknek 14 éves korig 450, míg a felnőtteknek 600 forint.
A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand
Lovászi Strandfürdő
Vasvár
Vas megye egyik legolcsóbb strandja kétségtelenül egy bájos kisváros takaros fürdője, ahol 3 medencével, egy 25 méteres úszó-, 1 pancsoló- és egy 35 fokos termálmedencével várja családias környezetben az ide látogatókat. A termál vize 2100 méter mélyről tör a felszínre, ezt pedig minden nap 10-19:00-ig élvezhetjük, felnőttként 900, gyerekként 500 forintos áron.
A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand
Szentkútfürdő Vasvár
Nagykanizsa
A Zalai-dombságon is vár ránk egy szuper fürdő, és itt sem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni. Beltéri és kültéri medencéivel egész évben látogatható, szauna részlegén egy menő jakuzzit is találunk. Kültéri strandmedencéjében és csúszdás gyerekmedencéjében pedig a legkisebbek szórakozhatnak. 2 éves korig ingyenes a belépő, ezt követően 18 éves korig 650, felnőtteknek 900 forint.
A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand
Kanizsa Uszoda és Strandfürdő
Petőháza
Petőháza kis strandján egy gyógyvizes ülőmedence, egy sportmedence és egy gyermek medence várja a családokat. Kellemesen elfáradni a sportpályán, illetve a strandröplabda pályán is lehet, megpihenni pedig a hűs árnyékot adó fák alatt, valamint az infraszunában is van lehetőség. A felnőtt belépő 1200 forint, a kedvezményes diák, illetve nyugdíjas jegy 1000 forint. 13 óra után már csak 1000, illetve 800 forintot kell fizetnünk. A nyári szezonban nyitva tartó strandra a 2012. január 1-jén vagy utána született gyermekek ingyen mehetnek.
A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand
Petőháza Strand

Szombathely Tófürdő
Ligetes környezetben találjuk Vas megye megyeszékhelyének, Szombathelynek a szuper strandját, a Tófürdőt, ahol több medencével, élményelemekkel, játékbirodalommal és csúszdaparkkal várják a család minden tagját. Egy kilenctornyú, csúszdáival és kötéllétráival ellátott favár szolgálja a gyerekek önfeledt kikapcsolódását. Ahhoz képest, hogy 5 medence és 4 csúszda áll rendelkezésre, megfizethető áron kínálják a szolgáltatást, 3 éves korig ingyenes a belépés, felnőtteknek 1400, 18 éves korig 1100 forint, ha a csúszdákat is használni szeretnénk, úgy egy picivel drágább, de még így is a legolcsóbb aquapark az országban.
A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand
Tófürdő Szombathely
Csorna
A Fertő-Hanság Nemzeti Parkban, a Rába folyó mellett Csornán négy termálmedence, egy strandmedence és egy tanmedence várja a sportolni és pihenni, gyógyulni vágyó vendégeket. A legkisebbek pancsolót is találnak, a fürdő gyógyvize pedig számos betegségre gyógyír. 3 éves korig ingyenes, 6 éves korig 650 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak 1100, a felnőtteknek 1400 forint a napi belépő, minden nap 9:00-19.00-ig.
A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand
Csornai Termálfürdő és Kemping
Kapuvár
A kapuvári Flóra Termálfürdőben 3 fedett, 6 nyitott medencében csobbanhatunk, ezek között találunk pancsolót, úszómedencét, termált és gyerekmedencét is. A magas színvonalú fürdőben szépészeti részleg és szauna is van, ami hűvösebb napokon lehet mentőöv. Gyógyvize magas sótartalommal rendelkezik, és 1800 méter mélyről tör a felszínre. A belépés 3 éves korig ingyenes, felnőttként 1200, ha csak a strandot használnánk, 1400 akkor, ha a fedett részt is. Diákoknak és nyugdíjasoknak 1000 vagy 1200, 14 éves korig 700 vagy 900, a fedett használattól függően.
A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand
Flóra Termálfürdő Kapuvár
Mesteri
Csendes és családias környezetben fürdőzhetünk, ha Mesteri strandját választjuk. A 300 lakosú városkában igazán nyugodt felüdülés vár ránk. Találunk termál-, gyerek- és gyógymedencét is, gyógyvízében mozgásszervi, szív és érrendszeri betegségekre találhatunk gyógymódot egész évben, minden nap 9:00-19:00-ig. A legjobban a 14 év alatti gyerekek járnak, nekik 500 forint a belépő, de a nyugdíjas belépő sem drága, nekik 1300, a felnőtteknek 1500.
A 8 legolcsóbb nyugat-dunántúli strand
Mesteri Termálfürdő
A nyitókép a szombathelyi tófördőben készült.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem