Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

A Dunántúl 8 legolcsóbb strandja

2019. 08. 12. 08:12
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Az 1700 forintot sem éri el fejenként a belépő ezekben a fürdőkben, így aki szereti a csendesebb, nyugodtabb, de mégis jól felszerelt strandokat, látogassa meg valamelyiket.

Bázakerettyei Termálfürdő

A Zalai-dombság szívében eldugott kis fürdő kínál egy 36 és 30 fokos termálmedencét, egy jakuzzit, és egy fokozatosan mélyülő úszómedencét is. Bázakerettye termálfürdőjének elhelyezkedése az egyik legszebb panorámát kínálja a dunántúli fürdők közül. A felnőtteknek 1650, nyugdíjasoknak 1200, diákoknak 1100 forint a belépő. A fürdő hétfőtől csütörtökig 9 és 19 óra között, míg péntektől vasárnapig 9 és 20 óra között tart nyitva.
A Dunántúl 8 legolcsóbb strandja
Bázakerettyei Termálfürdő

Petőháza Strand

Észak-Dunánátúl egyik legolcsóbb fürdője, a Petőházi Strand, ahol gyógyvizes ülőmedence, egy sportmedence és egy gyermekmedence vehető igénybe. Ha barátokkal megyünk, a strandröplabda pályát is kötelező kipróbálni. A strandon elfogadnak SZÉP-kártyát is, 6 éves korig a gyerekeknek ingyenes a belépés, felnőtteknek 1300, diákoknak, nyugdíjasoknak 1000 forint. Ha 13 óra után érkezünk, még olcsóbban léphetünk be.
A Dunántúl 8 legolcsóbb strandja
Petőháza Strand

Sellye Városi Termálfürdő

Az Ormánság központjában, Sellyén 3,2 hektáros területen lévő termálfürdő 900 fő befogadására alkalmas. A strand területén egy úszó-, egy tan-, egy termál- és egy gyermekmedencébe csobbanhatunk. Termálmedencéjében a gyógyvíz jól alkalmazható reumás megbetegedések és ízületi gyulladások kezelésére. 3 éves korig ingyenes a belépő, 7 éves korig 500, nyugdíjasoknak, diákoknak 700, felnőtteknek 1000 forint. Ha éjszakai csobbanásra vágyunk, vehetünk olyan jegyet is, ami 19-22:00-ig érvényes, és 500 forint. A fürdő 10-22 óráig tart nyitva.
A Dunántúl 8 legolcsóbb strandja
Sellye Városi Termálfürdő

Flóra Termálfürdő Kapuvár

A Kapuváron található Flóra Termálfürdő fedett és nyitott medencékkel is vár, így minden évszakban bátran látogathatjuk. A kültéri strandon egy 25 méteres úszómedence, gyerekmedence, pancsoló, vízicsúszda, szabadtéri termálmedence és inhaláló kunyhó is található. Fedett részlegén 3 medencét is használhatunk. 3 éves korig a belépő ingyenes, a felnőtteknek 1400, a diákoknak, nyugdíjasoknak 1200, a gyerekeknek 14 éves korig 800 forintba kerül a belépés a strandra, ha a fedett fürdőt is szeretnénk használni, mindössze 200 forinttal kell többet fizetnünk.
A Dunántúl 8 legolcsóbb strandja
Flóra Termálfürdő Kapuvár

Szentkútfürdő Vasvár

Vas megye egyik legolcsóbb strandolási lehetőségét nyújtja a Szentkútfürdő Vasvári Strand, ami 3 medencével, egy 25 méteres úszó-, 1 pancsoló-, és egy 35 fokos termálmedencével várja családias környezetben az ide látogatókat. A termál vize 2100 méter mélyről tör a felszínre, ezt pedig minden nap 10-19:00-ig élvezhetjük, felnőttként 1000, gyerekként, nyugdíjasként 500 forintos áron.
A Dunántúl 8 legolcsóbb strandja
Szentkútfürdő Vasvár

Bonyhádi Termálfürdő

A Völgység fővárosa Bonyhád, melynek nyáron nyitva tartó strandján úszó-, ülő- és gyerekmedence közül választhatunk, ami csúszdával, csúszdamedence öböllel, sodróárral is fel van szerelve a gyerekek legnagyobb örömére. A belépő 3 éves korig ingyenes, 6 éves korig 400, nyugdíjasoknak, diákoknak 1200, felnőtteknek pedig 1490 forint.
A Dunántúl 8 legolcsóbb strandja
Bonyhádi Termálfürdő

Lovászi Strandfürdő

A Nyugat-Dunántúl legolcsóbb strandja címre nevezhet Lovászi község. Kissé eldugott "retró" hangulatú strandja egy úszómedencével, egy tanmedencével és egy gyermekeknek épült tanmedencével rendelkezik. A Lovászi Strandfürdő szezonálisan, augusztus végéig tart nyitva minden nap 10:00-19:00-ig, 6 éves korig ingyenes a belépés, nyugdíjasoknak és gyerekeknek 14 éves korig 450, míg a felnőtteknek 600 forint.
A Dunántúl 8 legolcsóbb strandja
Lovászi Strandfürdő
Nyitókép: Bázakerettyei Termálfürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem
Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide