Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Az egyik legkülönlegesebb hazai fürdőben éjszaka is fürdőzhetünk

2018. 08. 14. 11:30
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Kétfajta hazai fürdőrajongó létezik, aki már volt a Miskolctapolca Barlangfürdőben, és aki tervezi, hogy ellátogat. Nem csoda, hiszen ez a páratlan hazai fürdőhelyszín mindenkit ámulatba ejt. A Barlangfürdő augusztusi éjszakai fürdőzései pedig a szokásosnál is izgalmasabbak lesznek.

Első látásra elbűvöl

Miskolctapolca és a térség kincse a barlangfürdővé alakított Tavas-barlang, melyet a víz évezredek alatt vájt ki a kemény mészkősziklából. Az egyedülálló Miskolctapolca Barlangfürdőben valódi cseppkőbarlang tereiből és folyosóiból formálták a fürdő fedett részét, így a természet uszodájában élvezhetjük a hegy mélyéről fakadó kellemes hőmérsékletű termálvíz erejét. A Barlangfürdő nemcsak fürdő- és wellness szolgáltatásaival, hanem már első pillantásra is szemet gyönyörködtető látványával, csodás levegőjével és egyedi építészeti megoldásaival is ámulatba ejti az ide érkezőket. A 2016 Az Év Fürdőjének is megválasztott fürdőkomplexum egy hatalmas, csodaszép ősfákkal szegélyezett parkban, a hegyek árnyékában várja a látogatókat.
Az egyik legkülönlegesebb hazai fürdőben éjszaka is fürdőzhetünk

Vize és klímája is gyógyít

A Miskolctapolca Barlangfürdő vize 30°C-os és főként ízületi betegségek gyógyítására ajánlott, de fontos a barlang levegőjének gyógyhatása is, melyet allergiás panaszok esetén javallanak a szakemberek. A Barlangfürdő vizét korlátlan ideig élvezhetjük és gyerekek is bátran fürdőzhetnek benne, ugyanis sótartalma alacsonyabb, mint általában a gyógyvizeké.
Az egyik legkülönlegesebb hazai fürdőben éjszaka is fürdőzhetünk
A Miskolctapolca Barlangfürdő népszerű „szakasza” a csendes részleg, ahol télen-nyáron igénybe vehetjük a szaunavilág szolgáltatásait. A fürdő területén gyógyászati részleg is működik, a kezeléseket az egyedi, vendégbarát környezetben kialakított Barlang Aquaterápia részlegen végzik, ahol a tradicionális népi gyógyászat és a modern technológia ötvözetével gyógyítják és enyhítik a mozgásszervi panaszokat.
Az egyik legkülönlegesebb hazai fürdőben éjszaka is fürdőzhetünk

Strandja is kiváló

A fürdő egyedi fedett részlege mellett nyáron élményelemekkel felszerelt kültéri medencéket is kínál. A Barlangfürdő jelképévé vált kagylómedencében is megmártózhatunk, de érdemes kipróbálni a tavifürdő élménymedencét és az úszómedencét is. Miskolctapolcán a gyerekek sem unatkoznak, a legkisebbeket játékokkal, csúszdákkal és csobogókkal felszerelt gyermekmedence várja.
Az egyik legkülönlegesebb hazai fürdőben éjszaka is fürdőzhetünk

Augusztus, a különleges éjszakai fürdőzések hónapja

A Miskolctapolca Barlangfürdőben éjszakai fürdőzéseket egész évben, minden szombaton tartanak. Most augusztusban viszont lesz két alkalom, amikor az éjszakai csobbanás valódi, felejthetetlen bulinak ígérkezik: a Barlangfürdő amúgy is páratlan épületei gyönyörű, színes éjszakai fényekben pompáznak majd, a hangszórókból zene szól, semmi sem szabhat határt a szórakozásnak. Augusztus 19-én, vasárnap trópusi party lesz, Tropical Night zenei felelőse DJ DGS. Augusztus 25-én is szenzációs lesz a buli: a Traffic Lights Party vendégei 3 karszalag közül választhatnak majd: Foglalt vagyok, Talán randizom, Szingli vagyok. A hangulatról DJ Dirty G gondoskodik. Mindkét éjszakai rendezvény alkalmával a fürdő szauna parkja is a vendégek rendelkezésére áll, akik a pörgést különleges szauna ceremóniákon (sós, mézes, jeges) pihenhetik ki, majd folytathatják a szórakozást egészen éjfélig.
Az egyik legkülönlegesebb hazai fürdőben éjszaka is fürdőzhetünk