Búvárkodni is lehet majd a zalakarosi strandnyitón

2018. 04. 26. 20:15
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Április 28-án elstartol a nyári szezon a Zalakarosi Fürdőben, ahol az év első csobbanására búvárkészülékkel is lesz lehetőség. Egy szerencsés strandoló pedig korlátlan szezon-bérlettel lesz gazdagabb.
Április 28-án, reggel 9 órakor megnyitja kapuit a zalakarosi strand. A nyitás emlékezetesnek ígérkezik, a programok apropója többek között az is, hogy a strand sportmedencéje idén májusban ünnepli átadásának 50. évfordulóját.
A szülinapos medencében búvárkodni is lehet majd, egy szerencsés strandoló pedig 2 fő részére szóló korlátlan belépési lehetőséget is nyerhet a strandi szezon utolsó napjáig.
Búvárkodni is lehet majd a zalakarosi strandnyitón
Ehhez nem kell mást tenni, mint a sportmedencébe elmerülve kincseket keresni. A sportmedence aljára 100 db számozott "kincses zacskót" helyeznek a Nautilus SC Búváriskola búvárai. A kincseket szakképzett búvárok jelenlétében lehet a medence aljáról felhozni a szerencsevadászoknak. Minden jelentkező 1 db "kincses zacskót" hozhat fel a medence aljáról. A zacskókban található számok közül a helyszínen, sorsolással döntik el, hogy ki lesz az a szerencsés, aki a 2018-as strandszezonra 2 db VIP kártyát nyer.
A búvárkodás élményét ezen a napon bárki kipróbálhatja. Aki azonban mégsem szeretne beöltözni, azt kézen fogva, levegővel „sétáltatják” a meghívott búvárok a víz alatt.
Az első strandolókat a hagyományokhoz híven a nyitáskor, azaz április 28-án reggel 9 órakor, Novák Ferenc polgármester és Cziráki László vezérigazgató pezsgővel köszönti.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...